AKTUELNO

Svi skočili da komentarišu!

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Nataše Radan i Anđela Rankovića je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

O Anđelu nemam šta loše da kažem, jednostavno, imali smo konflikt, ali ne mogu da ga pljujem. On nije bio kriv onda...Za Natašu, pa ona je okej, a jednom je ispala kvarna, zbog pice, ali jer sam sa njom bolji, Anđela šaljem - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Nataša ne treba da trči za Anđelom, jer je prelepa i prezgodna. Anđelo je jedini momak ovde koji odgovara mom tipu muškarca, tako da sa njim mogu da razgovaram o nekim stvarima. On ovde ne igra rijaliti, i mogu da pričam sa njim, i da me upozna kakva jesam. Anđela ostavljam - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Pristrasan sam, i poslaću Anđela, ali nemam ni najmanju zamerku, ali eto, Nataša je tu ona nam pravi pite, hlebove, palačinke... Nataša, volim te - rekao je Kenan.
Anđelo i ja smo bliski još od pre ulaska, pa smo ovde provodili 24 sata. Fali mi onaj Anđelo od pre, sa početka. Fali mi ta energija, ti si toliko pametan, harizmatičan, kulturan. Svi su hteli da se druže sa tobom. Prosto si svojom pojavom plenio pažnju, i mislim da treba da s evratiš na prvobitno stanje. Sve okolnosti koje se dešavaju, dešavaju se sa razlogom, ti sebe ne treba da kriviš za bilo šta, u smislu svog bitisanja. Treba da nam budeš primer, pogotovo za muškarce. Imala sam pre par stvari u kojima se nisam slagala sa tobom, a to je vezano za devojčice. Ivana ti na primer nije bila potrebna, ne može ona tebi da parira. Ali po pitanju tebe, ja nikada nisam imala loše mišljenje. Koliko sam mogla da ti budem prijatelj - bila sam. Nikada ti odmoći neću. Imam samo jednu stvar da ti kažem. Ne da kažem da je neko uticao, ali u određenim situacijama si bio pod uticajem, i shodno tome, napravio si sliku o sebi koja takva nije! Želim da vratiš energiju, ništa nije vredno toga - rekla je Rialda, pa se dotakla Nataše:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nataše, mogu da kažem da je Anđelo razlog jer se družimo. Ja, Nataša kakva god da je,prema meni nije bila loša. Ja ne živim u strahu da će neko da me zaje*e i izda. Ja ne hodam po ledu, niti pazim, mene strah ne zanima. Nataša je meni tu, i za razgovor, priču, savet. Ne kao posluga, već kao prijatelj. Mi se uzajamno pomažemo, i i te kako smo drugari i prijatelji. Ja se ovde neću voditi tuđim mišljenjima, već svojim osećajima. Ja sam u jednom momentu bila jako gruba prema tebi, niti sam želela da te okarakterišem kao lošeg lika. Ne treba niko da ti bude prioritet osim ti sama sebi. Ja sebe prvu gledam, a sve što ostalo dođe, odlično. Ja sam tu da te uvek saslušam, dam savet, ali kao što na mene niko ne može, ne mogu ni ja na tebe. Ovo između nje i Ermine neću da komentarišem, to su neke ružne stvari - rekla je Rialda.
Ja sam samo rekla da ko meni prvi nešto uradi - ja vratim - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kakvim smećima u kući ja živim! Anđelo je dobio najlepše reči, a biće nominovan! - ubacio se Vladimir.
Vladimire, dozvoli mi da završim svoje izlaganje, nemoj da si bezobrazan! - dodala je Rialda.
Sram nas bilo! - vikao je Tomović.
Nataša i ja smo ovde 24/7 i normalno je da ću da je ostavim - rekla je Rialda za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga