AKTUELNO

Pomirenje!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Natаše Radan i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Maja Marković.

Sećam se kada je Nataša ušla onako nadmena, ali me je oduševila. Smetalo mi je druženje Alena i nje, ali mi je on objasnio da nema tu ništa. Luckasta je ona mnogo, a Anđelo mi je sjajan, kulturan i njega ću sačuvati - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas se komentarisalo da nije normalno što komuniciramo, ali ja sa Anđelove strane ne osećam nijednu trunku negativne energije. On nije krio suze u očima i dokaz da se pokajao za sve. Ja sam osetila da tada treba da mu priđem i ne kajem se zbog toga. Ja sam spremna na komentare ljudi, baš me briga šta ko misli i šta ima da kaže. On meni jako prija, pričamo o svemu, prijateljima, satovima, ribama, imamo sjajnu energiju. Nas nisu ni ova dva ometača poremetila ovde. Ja nisam zaboravila niti oprostila, ali sam vremenom sazvakala, on je meni jako pomogao jer sam sazrela posle toga. On je El Doctore . Nataša pa na njoj sam iskalila bes za neke stvari, ne zanima me kakve odnose ima sa drugim ljudima, ja se ne mešam u o.to. Bila je uz mene i prošle godine, i sada Nataša zna šta radi, i svaki put je fer prema meni. Ostaviću Natašu, a poslati Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga