AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

U toku su "Nominacije", a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Nataše Radan i Anđela Rankovića jeste i Maja Marinković.

Anđelo i ja se poznajemo posle Zadruge 1 još, i uvek smo imali dobar i drugarski odnos. Nikada nismo imali konflikt, ispravan je, pošten, i imam lepo mišljenje. Nataša je meni zaista jedna od najdražih u kući. Svi mi imamo greške, a ja joj po njenim neću suditi. Lojalan je prijatelj, dosta puta je postavila leđa za svoje, a ljudi to koriste. Imale smo neki konflikt prošle godine, a ona nikada neće dobiti moj glas, i šaljem Anđela - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalan momak, ispravan, imamo zajedničku pesmu, stalno se šalimo za to. Imam lepo mišljenje o njemu, nikada nismo imali raspravu, svađu, pričamo o normalnim temama. Što se Nataše tiče isto nemamo neku komunikaciju. Volim kada peva, ima taj neki specifičan način pevanja. Voli da reklamira moje kolege, i samo te pesme peva. Sa njom nisam imao zamerke, svađe, rasprave, neću da ulazim u to neko ponašanje sa drugima. Bliži sam sa Anđelom, zato šaljem nju - bio je kratak Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Kenana i Rialde, ovo mi je najteža nominacija. Prvo ću da pričam o gradskom kauboju, koji misli da je ostavio loš utisak. Odličan si, nemaš greške, i znaš i sam. Imamo dosta prijatelja, zajedničkih... Imamo taj sličan život vani. Svakako, revolvere smo spremili, izlasci su tu, i svakako se družimo. Neam šta loše da kažem, sve u superlativu. Upoznali smo se preko prozora, razmenili smo neke stavove, i naše planove kako ćemo ovde bez greške, da plovimo mirnom lukom - smejao se Alen, pa nastavio:
Nataša je moja drugarica, i mnogo mi je draga, udaljili smo se kada je bio aktuelan "Stopi", ali mi je izuzetno draga, i volim je. Poslaću Natašu, jer mi je Anđelo bliži - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da, zato što sam ti draga me šalješ - odbrusila je Radanova.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga