AKTUELNO

Ne smiruje se!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove noći biraju između Natаše Radan i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo i Nataša, pa nemam inspiraciju. Anđelo je prema meni uvek bio fin i kulturan, znamo se iz Zadruge 1. Smatram da Sanja nije zaljubljena u njega, ona je folirantkinja, ja njima ništa ne verujem. On je dobio etiketu da je bezdušan, a nije takav, brine o svojoj porodici, normalan je momak, svi se lepe za njega. Ona je rekao da neće vezu ovde, nije mi žao Nataše jer je izigrana: ovde ljudi iskorišćavaju njenu dobrotu, jer ona za prijatelja sve daje. Treba da se uzdigneš i da ne kuvaš nikome. Ne sviđa mi se što se ponižavaš sa Anđelom, on neće biti sa tobom. Sačuvaću Natašu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Anđela, imali smo jendan konflikt, ali on je sjajan momak, vaspitan kulturan. Nikada nisam čula ništa loše da je nekada nekom rekao. Ne družimo se ekstra nešto, ali ga podržavam. Sa druge strane Nataša mi je bila jedna od najdraži. Ona je posle toga iznela milion nekih laži o meni posle toga, i ja ću je tužiti zbog toga - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je sjajan momak i kulturan, za njega samo pohvale imam. Nataša je srčana, luda, jaka, čuva svoje prijatelje iako su joj oni došli glave.Ne mogu da je analiziram za veze, ne mogu da kažem loše za njih, ali biću džentlemen i ostaviću Natašu - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga