AKTUELNO

Sve direktno!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove noći biraju između Natаše Radan i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došao Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

O Anđelu nemam šta da dodam, on je sjajan momak, dobar, kulturan. On ne komentariše ništa i tu je. Zavede 5,6 cura ovde, i one jure oko njega. One pričaju o njemu. On i ja smo se pokačili dva puta zbog veša i zbog famoznog muslija. Mogli smo da se svađamo a on je ispao car, on je mene gledao. Jovana je bila razlog za naš sukob najveći. Nemam nijednu zamerku o njemu. On i ja smo uvek jedan drugog razumeli, i on je meni pomogao mnogo u tome. O Nataši imam lepo mišljenje, pogrešila jeste za neke stvari, i ona je jedna dama, ali su joj nalepili neke etikete. Ne dopada mi se što si uradila ono sa Janjušem i Erminom, i ovo sa MIćom, ja sam onda sledeći. Ja tebe gledam kao osobu kojoj verujem. Izgladi stvari, jer možda si pogrešila, pogotovo sa Mićom. Ja nikada ne bih napao da nisam siguran ko je. Doneću odluku da nominujem Natašu, jer mora da razmisli o ovome što je bilo sa Janjušem i Mićom - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je jedan super momak, poztivan i nadam se da ćemo se družiti mnogo bolje. Od svih žena ti je najlojalnija Nataša, doduše jedna čudna devojka sa nekim tetovažama. Ona je došla ovde sa pričom da su imali nešto napolju, a pored toga su imali taj se*s. Imam osećaj Anđelo da smo 3 godine ovde u kući da se ne bismo posvađali, predobar si. Ja Natašu baš volim, od prvog dana sam je zgotivio, i stvarno je volim mnogo. Anđelo ne zameri ali ne mogu da pošaljem nju ona je moja mezimica - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga