AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Nataše Radan i Anđela Rankovića je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je jedan jako vaspitan dečko. imamo zajedničke prijatelje i sve, ali ja Natašu ne mogu da pošaljem, ona je uvek tu za mene - rekao je Karić.
Nataša se pokazala kao vrsna grabljivica hrane i svega ostalog u Zadruzi. Meni je veoma interesantna u tom šorčiću, onako poželjna mala bomba, slušao sam svašta, i stalno se spominju ti oženjeni pevači. Kažu bilo je afera tu i tako... Ja sam video ono veoma interesantno, a ova Zadruga u kojoj učestvuje doprinela je da mnogo puta bude glavna tema. Ona je meni "Mini Sanja" . Ima tu neka mrtva borba, a Apolon ne daje nikakve znake, i često se pitam zašto on uopšte ovde obitava. Da nije bilo ovih afera sa Ivanom i Paulom, ja mislim da on ne bi opstao. Mislim da mu je mesto u nekoj teretani, i da gleda neki svoj posao. Mala prekoputa nas je meni jako slatka, zanimljiva, evo vidite šta je izazvala u Mići koji je verbalno arogantan, a prvi put vidim da Mića nekom nešto uništi - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša i Milica ćute kao moji prijatelji! Zato sam poludeo. Vi Nikolu za "Igru istine" ložite da sam ja ukrao sam od sebe! Sram da vas bude! - dodao je Mića.
Mogli bi u ćeliju da ga stavimo, monašku. Ja bih Miću za to predložio, da se čovek osveži sa omega tri mastima - smejao se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su Natašu napadali za Anđela, ja sam je branio, a druži se sa ljudima koji su pi*ali po njoj. Je*o ti a Car pas mater! - vikao je Mića besno.
Moj drug se neće ljutiti, ja njega volim, a ženu ne mogu da pošaljem. Znam da se Anđelo ne bi naljutio na mene - rekao je Golubović za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga