AKTUELNO

To su čekali!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove noći biraju između Natаše Radan i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Natašom sam prošle godine imala lep odnos do jednog momenta, ove godine. ove godine smo krenule da se družimo jer se znamo, primila sam je k srcu, ali sada nemamo takav odnos. Ona nikada ništa ne zaboravlja šta joj neko uradi i ne prašta, ali zaboravi sve što ona radi. U borbi za ljubav zaboravi na sve ljude, i na porodicu i prijatelje. Ona se daje previše, ali kad joj niko ne vrati, ona se oseti povređeno. Daješ se previše, mislim da tvoje društvo nije prijateljsko, nisi dovoljno jaka da budeš sama jer uvek tražiš grupe. Zameram ti što si me nazvala ku*verinom, zamerila si masažu. Tebe je Bora masirao, a onda ja kada pričam sa Anđelom onda sam... Sa Anđelom ću se družiti, on je dobar dečko, ali mislim da je preozbiljno shvatio rijaliti. Neko si ko može da se zabavlja sa devojkama, moraš da se opustiš i ne treba da upadaš u depresiju. Život je pred tobom, opusti se. Ja ću zadržati Natašu - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotivim ih oboje, ali sa Natašom sam mnogo bolja, pa ću nju sačuvati. Ja sam uvek brza na nominacijama, pa i sada - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga