AKTUELNO

Ona sve vreme ćutala.

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Nataše Radan i Anđela Rankovića je Anja Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je fin, kulturan dečko, a jedino što sam i njemu i Nataši zamerila je to što su sa Minom jeli linoladu. Okej sam sa Anđelom, nemam šta da dodam...Što se tiče Nataše, nas dve smo se čule pre zadruge, ona me savetovala, a ja je ništa nisam slušala. Uvek smo pričale ranije, i sada isto, i sa njom sam bliža, pa nju čuvam - bila je kratka Anja.
I sa jednim i sa drugim imam korektan odnos, nismo imali situacije od početka. Na istoj sam relaciji sa oboje, družimo se usputno, taj neki zadrugarski odnos, prozborimo po neku rečenicu. Poslaću Natašu jer smatram da bi trebala da se iskulira sama i da se sabere, što se tiče situacije koja je bila. Ja njena priateljstva neću da komentarišem, ali eto, na osnovu viđenog kažem - rekao je Cvele potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem... Ovaj miljenik iz razreda, a prekoputa sedi ponavljač (Matora) . Za Natašu i za miljenika ne znam šta da kažem. On ima sve pet plus, samo mu fali da bude malo prefigan sa ženama, i zato pati. Mada izdržaće. Sa Natašom, pa eto, imale smo pokušaj svađe jednom, ali eto, kada je ušla, bila mi je odvratna, posle nije htela da se javi i to. Rekla je da smo svi foliranti, i ondaje pokidala prvu noć sa miljenikom. Nije loša, samo fali šta joj fali. I sama je rekla, fali joj ljubav. Biće sto za četvoro, Nataša, Sanja, Anđelo i Matora. Šaljem Natašu, miljenika čuvam - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, tu sede osobe sa kojima ja nemam bliskost i komunikaciju, ali 'ajde da kažem da ću biti objektivna. Što se tiče Anđela, on je jedan od pristojnijih momaka, pažljiv, brižan, i vidim da pazi sa ženama. Isto tako, jedan od iskrenijih, i neema tu nekih smicalica. Ne vidim da išta krije. On radi ponaša se kako se oseća. To je retkost ovde, mi nismo imali konflikt, bio je samo na nekom početku, ali ne uzimam mu to za zlo, jer zna da ja kapiram neke stvari. Isto tako ni sa Natašom nisam bliska, a kod nje mi se ne dopada što je ona nesposobna da plovi sama kroz rijaliti. Upustila se u neke pogrešne odnose, i ona tu više ćuti. Ne mislim da ona ne kapira, ona samo neće da govori svoje mišljenje kada se oseća ugroženom, povređenom...Ali eto, ostaviću to njoj. Mi smo razgovarale jednom prilikom, i rekla sam joj da bi trebala, obziom da je neke stvari tište, smatrala sam da treba da joj dam savet da kaže ljudima šta misli i šta oseća, i da pokaže stav. Ja nisam videla podlost kod nje, ali te neke igrice jesam, a pripisaću njenim godinama, i dosadi koju ona ima u datim trenucima. Smatram da je zaljubljena u Anđela, a da je napolju, ne bi obraćala pažnju. Šaljem Natašu zbog sukoba na startu - rekla je Zerina.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga