AKTUELNO

Postala je svesna šta joj prijatelji misle.

Naredni klip prikazao je ogovaranje Nataše Radan od strane njenih prijatelja, Ermine Pašović i Jovane Tomić Matore:

Ja sam zato rekla da mi niko nije prijatelj. Ermina je rekla da mene samo zanima ku*ac, to nije istina - rekla je Nataša.
Ja sam Ermini rekla da preteruje u vezi sa Natašom, jer je bila besna - prokomentarisala je Matora.
Ovo su izgovori, samo se radi o tome ko je bliži sa Anđelom. Nataša i Ermina su iste, kao sluškinje ovde su - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tako odgojena, kada sam bliska sa nekim, ja trčim oko njega, drugačije sam vaspitana, ja nisam kao ti, Đedoviću, da se lažno družim i nemam emocije ni prema kome. Idite svi u pi*ku materinu - odgovorila je Ermina.
To ti je predivna drugarica! - ubacio se Janjuš.
To moja prijateljica ne može biti. Ali prijatelja drži blizu, a neprijatelja još bliže. Ja mislim da bi ona zbog Anđelovog ku*ca prodala i majku i oca. Primetila sam da je zaljubljena u njega kada je krenula da šeta sa njim. Ja ne bih tako prodala ni najvećeg neprijatelja. To je moje mišljenje i imam prava da ga iznesem, providno je to što ona radi. Mislila sam da su ku*vetine sve devojke koje se motaju oko njega. Da li je u redu da ja čujem neke stvari na klipu? - rekla je Nataša, dok je Ermina poricala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo nisam primetila, moram iskrena da budem, stvarno nisam primetila - priznala je Matora.
Ovo za Erminu komentarišu mnogi, ne znam da li je istina, ali komentarišu mnogi. Ne samo ti, nego još par njih - rekao je Bora.
Nataša komentariše da su druge devojke ku*vetine, ali ja nemam takve klipove kao ti, samo ću to da kažem - prokomentarisala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasn

U video - priulogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga