AKTUELNO

Tenzija se digla.

Janjuš je dao reč Anji Todorović na porodičnom sastanku da objasni šta se dešava sa njom ovih dana. Podsetimo, ona je posle kritika zadrugara da maltretira i ucenjuje Cveleta da bude sa njom, odlučila da pobegne iz "Zadruge", pa je dobar deo jučerašnjeg dana provela na krovu u ekonomskom dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja optužba je da ja nekoga maltretiram i ucenjujem. Posle tih optužbi bilo mi je jako krivo i teško da se nosim sa tim, ja ceo dan nisam htela da komuniciram ni sa kim u kući, njemu sam rekla da ako mi želi dobro, da će se skloniti od mene. Htela sam da stavim tačku na naš odnos, da ne budem teret. Ako on ne sme da raskine sa mnom, kao što pričaju, da ću ja, da me pusti da budem sama - govorila je Anja.

Tomović je smatrao da je ovo budalaština, pa je rekao da je juče cela kuća gorela zbog toga što su se svađali oko toga koja će im biti pesma u novom izazovu Velikog šefa. Cvele je krenuo da urla da zadrugari nisu dobro razumeli njihovu svađu, a Anja je nastavila da izlaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče smo se raspravljali, vi ste mislili da je tema pesma. Ne, ona mi je rekla da ja izaberem pesmu, jer je to jedini način da mogu da se pokažem. Ne mogu j*beno minut da progovorim rečenicu - urlao je Cvele.

Anja se uplašila od njegove vike, a Sandra Rešić se zapitala da li ga se ona boji. Anja je rekla da ne, a Cvele je nastavio da urla.

Raspravljali smo jer je došlo do sukoba mišljenja zbog pesme. Ja nisam hteo da biram pesmu za sebe, a da ona samo stoji kao stub. Tu ništa loše nisam uradio. Nisam hteo da ispadnem sebičan jer sam sa njom u grupi. Hteo sam da smislimo šta ćemo da radimo, da to bude originalno. Izabrao sam nešto gde možemo da budemo 50-50. Onda mi je ona rekla: "Ja ću tebe da pratim, ti radi šta hoćeš". Onda je ispalo kao da ja nju omalovažavam - poručio je on.
Ne mogu da verujem da pričate da se ne svađate zbog pesme, a mi smo to juče gledali. Nenormalno mi je da momak ima onakvu reakciju zbog pesme, a da nema kad je drugi momak hvata za d*pe ne. Ne mogu da verujem - dodao je Tomović.
Zato što ako Anji on zameri Boru, ona će njemu Marinu - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se svađate, vama je bitno ko će biti veća zvezda ovde - zaključio je Lepi Mića.
J*bo pesmu, ona je juče rekla da nisi čovek za nju, da nisi osoba sa kojom bi imala decu - dodao je Đedović.
Ti si u igri odabrala Zolu, on Sandru. Vi ste sprdnja, sve radite da biste imali priču. Sve koristite da se svetite. Možete da se sprdate samo jedno sa drugim, sa nama ne, a ni sa narodom. Ja i dalje pamtim rečenicu Anjinog oca, da će za modrice na njenim rukama on da se pobrine. Neće sigurno da se pobrine tako što će da ti vida rane, nego znamo kako tate to rade. Sada Cvele mora do kraja rijalitija da brine kako će da se ponaša - nastavio je Tomović.
Oni su se pre svađali zbog rijalitija, a sada je mnogo ozbiljnije - smatrao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam napraivio grešku i ne mogu da odreagujem na Boru kao što bi drugi mogli, jer nisam bio čist u odnosu. Zato onda kad se desi svaka sledeća situacija, probudi bes u meni - rekao je Cvele.
Koji je stepen njenog greha koji treba da uradi da ti prelomiš i kažeš da ona nije žena za tebe? Oprostio si što te nije izabrala za alfa muškarca, činjenica je da si oprostio poljupce u nos i hvatanje za d*pe. Da li treba da ima s*ks sa drugim muškarcem? - pitao je Tomović.
Ne znam sada da ti kažem - odgovorio je on.
On je nju naučio da ima prostora za to i to će i dalje da se dešava - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je loše kada slušam optužbe da ja nekog maltretira. Sinoć sam ga u pabu pitala da li sam mu ja nekad naredila nešto da uradi. Ljudi kada vide njega u kupatilu, u kuhinji, misle da meni sprema i pere. Ja ne jedem kao on, on sprema sebi. Ja jedem suvu hranu - pravdala se Anja.
Svrha razgovora je da se nešto reši ili promeni, ali ne i vašeg. Sve vaše svađe su iste, vaše ležanje u krevet je isto. Sve je isto, nema rešenja - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.