AKTUELNO

Ovo ga je zanimalo.

Nakon Marka Đedovića, alfa ženku birao je Kristijan Golubović, a on je izveo Draganu Mitrović, Anju Todorović i Sandru Rešić. Kristijan ih je prvo upitao da li su završile fakultet. Dragana je istakla da ima završenu Višu poslovnu, Sandra da ima dva završena fakulteta, a Anja da ima završene dve godine na fakultetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac kao figura? - pitao je Kristijan.
Za mene je kralj, figura, kajem se što sam ušla njemu iza leđa - rekla je Dragana.
Nemam očinsku figuru u tom smislu. Upoznala sam ga sa 12 godina, izgubila kad sam imala 18 - istakla je Sandra.
Za mene je otac ideal. Zameriće mi vezu sa Cveletom, najveća greška mi je što nisam prekinula vezu kad mi je napisao u pismu. Znam da vidi sve - dodala je Anja.

Dragana i Sandra su rekle da nisu za ljubljenje na javnom mestu. Anja je otkrila Goluboviću da je sportski tip i da joj fali sport, kao i da ima slike u dresovima i kopačkama na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li znate da presvučete decu? - pitao je Kristijan, a sve tri su potvrdile da znaju.
Šta mislite o porocima? - pitao je on.
Osim cigareta nemam poruka. Ne volim ništa od toga, drogu ne, alkohol nikako, otac mi je umro od alkohola - rekla je Sandra.
Ništa od poroka - istakla je Anja, a to je rekla i Dragana.

Kristijan je upitao zadrugarke i da li znaju da kuvaju. Sandra je rekla da zna, Anja je istakla da zna samo osnovno, ali i da dobro pravi ajvar. Dragana je istakla da je odrasla na selu i da zna i da mesi i sprema hranu, iako ne voli to.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sreća? - pitao je Kristijan.
Ja sam najsrećnija kad sam sa svojom porodiciom. A sreća je za mene i kada su ljudi koje ja volim dobro, mirni i spokojni - rekla je Dragana.
Zdravlje, porodica i kasnije muž - rekla je Anja.
Majka, kuća, deca. Za mene je najveća sreca svakako to, majka, kuća i deca. Bez toga ne bih mogla da živim. Ali ja jako volim svoj posao, da radim, da slušam. Non-stop sam u svom poslu. Ali kada bih morala da biram tri stvari, to bi bile ove tri stvari. Bez posla ne bih umrla, a bez ovih drugih stvari... - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

A da ne misliš da već kasniš? - pitao je Kristijan.
Ne, ne mislim - odgovorila je Sandra.
Ni ja ne mislim da kasnim, nikad nije kasno. Da je sve bilo u redu, moje dete bi sada imalo već pet godina - dodala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da izaberem? Ja sam već odabrao, svoju Ivanu, ne bih je dao. Ali evo izabraću Macu, jer je sve farsa, ja sam homoseksualac - našalio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.