AKTUELNO

I dalje se o njima priča.

Zadrugari su se javili da prokomentarišu odnos Janjuša i Maje Marinković u emisiji "Izbor potrčka", nakon što je on Filipa Cara odabrao za omiljenu osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni se vole, može ona da bude sa Čorbom koliko hoće. Ona je strahovala da ona ne odabere neku žensku osobu - istakao je Lepi Mića.
Ja imam drugačiju teoriju od Vladimira za podelu. Koji god da je budžet Janjuš dao Maji, to bi se komentarisalo. Posmatrala sam dok je davao budžet. Njihov odnos je naglo prekinut, on nikada njoj nije rekao šta ga tišti... Podneo je to "muški", ali se danas doveo u situaciju da to izađe iz njega, nije hteo da je uvredi, ali tako je izašlo. To je izazvalo reakcije. Smatram da su između njih stvari nedorečene, jer nikada nisu seli i porazgovarali o svemu. Smatram da je i te kako povređen i to trpi u sebi, dok Maja ovde glumi. Pomirila bi se sa njim iz prve kada bi joj oprostio - poručila je Zerina Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja je danas nisam ponizio, možda sam je isprovocirao. To sam rekao jer sam čuo komentar: "Nekada mi je neko pravio kiflice, pa sam se ugojila, sada jedem čorbicu, pa sam smršala". Za maramice stvar je jer je meni Dragana rekla da je Maja plakala zbog mene na žurki. To su jedine stvari koje sam danas rekao. Ništa drugo nisam rekao više - odgovorio je Janjuš.
Za kiflice jesam rekla, to sam se šalila. Ja mislim da što se tiče tog budžeta, ja mislim da bi on meni dao veliki budžet, sigurna sam u to da bi mi dao veliki (pauza) budžet, ali dao mi je mali zbog komentarisanja drugih ljudi, i ispalo mu je kontra. Svako ima pravo da da koji hoće, ne ljutim se, ali blaža bi situacija bila da mi je dao veliki budžet - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne bude nekih nesuglasica, što se Maje i mene tiče, ja se ne mešam u bilo koji odnos, ne komentarišem, neću to do kraja rijalitija raditi, samo ne bih voleo da mi se dobacuju neke stvari, kao što je bilo za ono pismo. Počela je da me vređa, ja sam tada rekla da je to bolesno - istakao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.