AKTUELNO

Ovo će vas sigurno iznenaditi.

Voditelj Darko Tanasijević ove večeri popričao je i sa Branislavom Radonićem Brendonom o svim dešavanjima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kako bih to opisao, oprostio sam mu, nosio me je po kući, udario me je pesnicom svom snagom u rame, a ja sam ga gurnuo na krevet, a preko dana mi je stavio foliju između prstiju i hteo da ih zapali, a sad kaže da to nije uradio. Ja sam mu rekao da se ne prima da mi je broj jedan drugar, ali dobro, on je takav, ja sam njega procenio kao bipolarnu osobu i delovao mi je kao plačip**ka. Ja sam samo hteo da se našalim, malo sam se iznervirao i proradio mi je adrenalin, ja sam mu rekao da će sad da me nosi od garderobera, on samo voli da se ponaša kao da ima snage - rekao je Brendon.
Filip Car mi je najdraži, drugačiji je, najinteresantniji, dobra je osoba, prvog dana me je pitao šta želim da večeras, sada smo u dogovoru, sprema mi klopu. podgreva mi klopu, ja delim sa njim svoju klopu. Bićemo u budžetu od sutra, volim da blejim sa njim i sa Janjušem, on je bio negativan prošle sezone, ali ove godine je super - dodao je Radonić.
Postoji li neko ko je materijal za novi vid produkta? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi ne reaguju na način na koji mene iritira, ne bih se igrao sa njima, kao sa osobom od prošle godine. I sam sam pod znakom pitanja u kakvim ću odnosima biti. Sada sam u fazi adaptacije, izdvojio sam ljude koji su mi okej - odgovorio je Brendon.
Neca se autovao da je gej, pa mnogi misle da sam i ja gej, ja nisam, ja ne bih imao problem to da kažem. Sada mi se šlihta, a on sada provocira Filipa, a mene ne sme, verovatno bi voleo neki kadar sa mnom, ali ne dopuštam mu. Generalno dosta njih ima strahopoštovanje prema meni. Danas mi je čudno bilo, ono dizanje je bilo za mene šokantno. Ja važim za rijaliti zvezdu i onda me je to poremetilo. Barbara i ja nismo više u vezi, imao sam novu devojku, kombinaciju pred Novu godinu, ali ne bih pričao o njoj definitivno - šokirao je Brendon.

Brendon je potom prokomentarisao i ljubavne parove u Beloj kući, kao i po pojedinim zadrugarima koji su se našli na meti njegovog britkog jezika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavu.

Autor: O. B.

#Zadruga