AKTUELNO

Sukob mišljenja!

Pripadnik sedme sile je nakon pitanja o Miljani Kulić i Danijelu Višiću, zatražio komentar od Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte ponižavati Miljanu, ona zna sve. Ne izazivajte je, biće haos ako ona krene. Ne igrajte se sa njom, ako je ovo igra, niko se neće smiriti ako ona vrati nokautom. Njoj se danijel sviđa, palovi ka nekoj luki, i ide ka tim pravim emocijama. Ona polako ide tim brodom. Ona je super sada. Danijel za sada ćuti, neozbiljno je da kažeš da će da ti rodi sina. Miljana je kao lav, ne pprašta nikome. Ako se vole, se*sajte se, ali možda je to alibi za njih da se baci to sve na drugarstvo. Miljana je mlada devojka željna se*sa - rekao je Mića-
Ja joj savetujem kao priajtelj, da nema se*s do kraja rijalitija. To je loša stvar, pravi budalu od sebe - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam lepo rekao da se to sve radi na pravom mestu, na pravi način. Ovde su bitne emocijama, ovde su zadrugari napravili od se*sa sprdnju, i ko zna šta. Se*s je najlepša stvar, pogledajte Miljanu i Danijela sijaju - konstaovao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila u rijalitiju po 11 meseci, pa nisam imala ni se*s ni poljupce, nije mnogo 4 meseca da izdržimo pa da se volimo, on mene poštuje - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga