AKTUELNO

Drama!

Tara Simov se istuširala, pa došla do Nenada Aleksića Ša i njihova drama se nastavila.

Meni ovo nije potrebno, ja sam veseo čovek po prirodi, a ovde sam tunjav i potišten, sj*ban sam po ceo dan. Ovaj te nas*sao k*rcem, ti opet pričaš sa njim, p*šaš po meni, po jedinoj osobi koja je dobra prema tebi. Ja se pet meseci družim sa tobom. Ja sam pametan, smaraju me ovi ljudi, znam šta rade. Ako ti za nešto kažem: "Nemoj", onda nemoj! Ignor najviše boli ljude, a ti moraš da odgovoriš. Treća stvar, kad te ljudi ponižavaju, tretiraju kao krpu, onda ih oteraš u p.m. Onda nabijanje tenzije, ja 500 puta kažem da neću da se svađam, hoću da plovim mirno. Ja sam spreman da se zadužim da bih sačuvao svoj mozak, makar me se svi odrekli. Ja sam pred nervnim slomom - zamerao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sve te stvari imam kao muku - rekla je Tara.
Ali ne možeš da porediš naše terete - dodao je reper.
I meni je teško! - dodala je Simova.
Samo se ti smej, ali ja sam Nenad Aleksić Ša, a ovde se blamiram i derem se. Jesam zvezda i hoću da nastavim da budem zvezda. Nikad nikog nisam povredio u životu, dobar sam čovek, svi koji s*ru po meni su g*vna, loši ljudi. Ja sekund nemam više za ove stvari. A ne da mi driblaš mozak. Ja znam šta ti radiš. Udružuješ se sa ljudima sa kojima sam se ja svađao - nastavljao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Praviš teoriju zavere, šta ja radim? - pitala je Tara.
Ja kad kažem da imam težinu, ti ustaneš sa stola. Ti si jako bezobrazno dete, ideš na to da ubiješ čoveka - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne radim ništa - ustala je Tara i otišla.
To je Tara Simov, opet smo došli na isto - zaključio je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.