AKTUELNO

Haos!

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a trenutna tema o kojoj se polemiše za crnim stolom jeste, odnos Tare Simov, Frana Pujasa i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sada napravio budali od sebe, ljudi ti se smeju! - rekao je Ša.
Ona je rekla Ša da je Fran zaljubljen u nju, i kleo joj se u sve živo i mrtvo, i sve se čuje i sve se vidi! Slušajte me sada, Tara je sedela pre dva sata ovde i gleda u mene, i kaže kako da izvrne sve i kaže kako ništa nije radila i da je sve lagala. Tara odvratna si i svi ćute ovde zbog tebe a svi o tome pričaju! Ovo što vi radite je nepravedno - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara ja bila u pušioni, i Neca je postavljao pitanja i rekla je ako ne želi da je pitaju u vezi Ša! Ša je zaljubljen u Taru, i ona u njega - dodala je Miljana.
On je mene izdao danas, a kao moj je drug - rekao je Ša.
Pa ako ti je prijatelj zašto ga lažeš, i on se sklonio od tebe i je l' ti je on kriv kada si zbog nje lomio prste! Mi smo sedeli i Ša mi pokaže na stolu slovo "M" i ja kažem je l' Đedović i on kaže da, a to je bilo pre dve nedelje - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ustani i reci šta imaš, i braniš Paulu i Frana, samo njih brani - rekao je Ša.
Samo sedi i smrdi - rekla je Tara Ša.
Oni su se dogovorili da se čuju napolju, a ja znam da je Kenan rekao Ša kako mu je Ivana rekla da se skloni od Tare, jer misli da mu ona stavlja nešto u kafu! - rekla je Rialda.
Zerina mi je rekla kako je svašta čula, pa danas kao nije, a sada kaže šta je sve pričao - dodala je Tara.
Meni je rekao kako ludi i kako ne zna kako da se skloni od nje i da samo čeka priliku, i tada sam mu rekla da može ako hoće - rekla je Zerina.
Sav teret pada na curicu od dvadeset godina, a ti d*kaš ovde, a ja nemam kući ženu koja pati zbog mene - rekla je Paula.
Tara je rekla da ne može bez njega, kao ni on bez nje i ovo nije druženje nego emocija i ljubav! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u njastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga