AKTUELNO

Ona im ne ćuti!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Na red da nominuje je došla Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se Ša, on je sjajan, dobar, i on je kulturan i ne ističe ko je šta je. I njega ću zaštititi, a sada ću reči sve o Tari. Ona je mene od starta napala, ali je gotivim, iako smo imali neki konflikt, pa ću poslati tebe - rekla je Ana,
Ja nema odnos ni sa jednom ni sa drugom osobom. Mislim da je Tara kvalitetna osoba koja treba da pokaže neke druge kvalitete, a sa Ša sam pričala. Taru šaljem jer mi je iritantna - rekla je Dragana misica.
Meni je preneto da si komentarisala Nenadov i moj odnos - rekla je Tara.
Ja sam to večeras prokomentarisala šta mu radiš zbog tvoje histerije - odogovorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od Ša, sa kojim sam imala sjajan odnos od starta, ali se mnogo promenio. Biću iskrena, mislim da si se zaljubio, da si odlepio za njom, i ona je zaljublejna u tebe, jer to se vidi, i ovde i napolju. Vaš odnos nije normalan, zapitaj se kako je tvojoj ženi. Morate da budete iskreni i da kažete to, ili prekini taj odnos ili ozvaničite vezu. Sa Tarom nemam nikakva odnos, jer ona stalno ima rekacije kada se obratim Ša, ljubomorna je. Smeta mi to, ne smem da joj se obratim. Šaljem Taru jer je iznela nešto što... - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga