AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove noći biraju između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Na red da nominuje je došla Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja počinjem od početka, Jovana i ja smo se upoznale u karantinu, čak sam i mislila da ćemo se družiti, međutim mi se nije svidelo kada smo ušli neke stvari koje sam joj ja zamerila, ali ona je meni tada drsko odgovorila. Više puta sam joj skrenula pažnju, i mislim i vidim da je Jovana osoba koja voli da zavodi muškarce, ona je ta koja je trebala da podvuče crtu sa ponašanjem prema Vladimiru, a ona to nije uradila. Ona je folirant, i vidi se da joj se sviđa Stefan, ali sramota je da odbaci dečka onako na televiziji, istog dečka čiju je vezu branila. Potvrdila si sve što je ovde pričano. Ona je namerno brisala Lukino ime sa kofera ispred Stefana da vidi kako će on reagovati - rekla je Ana pa ju je Đedović prekinuo i pitao da li je isto tako pričala svom bivšem dečku koji je bio oženjen:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene ne poznaješ, i ti znaš Marko šta je meni sve smetalo i koliko. Ja imam pravo da komentarišem Jovanu i njen postupak kao i ti koji si konstantno nju vređao. Ja imam svoj stav i to je to. Ti smatraš da to što sam ja bila sa oženjenim dečkom, da nisam moralna, da nisam svesna da sam pogrešila. Ja sam normalna devojka. Ja sam tog momka podsećala da ima ženu, isto kao što sam Jovani govorila sve ovo. Ja sam ovde ušla i rekla šta sma uradila, a da li si ti ovde Marko video da sam nemoralna, ovde u Beloj kući - pričala je Ana.
Ti si osoba koja je bila sa oženjenim čovekom, njegova žena pričala je da si ih tukla - vikao je Đedović.
Svi ste ovde došli da pokažete da ste bez mrlje, ali ste svi sa mrljom - rekla je Matora.
Ti si kao htela da pomogneš njegovoj ženi - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bole ih moji komentari, ali ja imam pravo da komentarišem. Jovana, ti se pogrešnim ljudima poveravaš. Ja stojim iza svega što sam rekla, niti ću se izvinjavati, niti pravdati. Kada sam videla šta radi, odvojila sam se od nje. Jovana ja sam te pročitala, namazana si i kraj. Stefan je sa druge strane fin i kultura, i da je pravi muškarac koji će braniti Jovanu. Ja ću biti kontradiktorna, ali poslaću Stefana jer Jovana mene nije slala nikada - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga