AKTUELNO

Ne može da se suzdrži!

Jovana Ljubisavljević nije mogla da zaspi u društvu Stefana Karića, a sve vreme su otvoreno flertovali i pričali u šiframa o njihovom budućem odnosu, budući da je ona stavila tačku na dugogodišnju vezu sa Lukom, te se sada oseća zaista slobodnom, kako je rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da meni treba igra? - upitao je Karić.
Za takve stvari treba da se ima želudac i kapacitet, mislim da ti to ne radiš, ali mislim isto tako da ne znaš još sa kime živiš. Moraš da upoznaš ljude, da daš sebi vremena, zato što... - ispričala je Ljubisavljevićeva.
Muka mi je u sekundi od te priče - poručio je Karić.
Okej, onda neću da pričam - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su se Jovana i Karić dogovorili definitivno oko opklade, te su odlučili da ako se svetla ugase u izolaciji da će on njoj pripremiti ručak, ukoliko ne, ona njemu. Kako je Jovana izgubila, zanimale su je Stefanove želje, te je on otkrio da je jedna vezana za nju.

Ima veze sa tobom, ali neću da ti kažem, pa da mi se ne ostvari - rekao je Karić.
Šta si to rekao na radiju, nešto za pre? - upitala je Jovana.
Dva puta sam rekao - ponovio je Karić.
Jednu znam. Što nije i dalje ta, ta što jeste? - rekla je misica.
Drugu ne znaš. To je bilo pre prve, to ej bilo 19. godina - rekao je Karić.
Šta god da pričaju, neće uticati, jer posle šta god da se desi, generalno sa situacijom, ja ne želim da bude kao zato što je neko pritiskao, ili je neko pričao lepu ili ružnu stvar, to samo ja ako vidim, mogu da mi pune glavu do sutra! Kada je situacija takva, a nije onakva, kapiraš? Ja sam morala da se borim, ovako... - uzvratila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga