AKTUELNO

Još jednom se povela polemika oko keksa, i dve hiljade dinara.

Sreda veče rezervisana je za ono čega se zadrugari najviše plaše, a u pitanju je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je došao u Belu kuću, kako bi sva ona pitanja koja je milionska publika imala prilike da postavi na društvenim mrežama, pričitao stanovnicima velelepnog imaginarijuma. Naredno pitanje koje je voditelj pričitao bilo je za Moniku Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav si ti to viši nivo, pa ponižavaš Anju i Cveleta? E neka ti je lepo Anja rekla za šta si ti, i šta misli o tvom nivou - glasilo je pitanje.
Ja sam mislila na nivo, da ja kada imam neki konflikt, ja sednem i razgovaram o problemu. Nisam mislila na taj nivo, i to smo rešili - počela je Monika, nakon čega je nastavila da objašnjava:
Dakle, mi smo to rešili - dodala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda objasni sve lepo, valjda umeš da se izražavaš - peckao je Đedović.
Ja sam Anji objasnila na koji način sam mislila - pravdala se Monika.
Cvele i ja smo ovde poznati kao par koji se ne svađa, i kako neke naše priče nisu bitne. Zato nas ponižavaju, jer se ne mešamo u priče, i onda, čim je ona pomenula to, iskoristila je protiv nas to što se ne mešamo - rekla je Anja u odbranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim o Anji ništa loše, ona je jedina od retkih do kojih mi je čak i stalo - dodala je Monika.
Toliko ti je stalo da joj kradeš 2000 i Domaćicu - smejao se Đedović.
Nije tako, ovde svi kradu, pa napadaju mene. Meni je u tom trenutku trebao novac, ali u situaciji u kojoj se nalazimo, opravdano je, jer sam mislila da je novac iz paba - pravdala se Horvatova.
Znači, akd popiješ kradeš? - nastavljao je Đedović.
Nećeš dobiti reakciju sada - dodala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga