AKTUELNO

Teško joj je.

Nakon haosa koji je Vladimir Tomović pokrenuo zbog odnosa Mišela Gvozdenovića prema Dragani Burmazović, on je odlučio da pokrene još jednu temu. Podigao je Zerinu Hećo.

Da li videti da se naša drugarica nalazi u nekom stanju? Da li iko pokazuje razumevanje za nju? Devojka želi nešto da vam kaže, a svi ste gluvi na to. Bežite od Zerine kao od šuge - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je pre zanimalo, ali više ne. Ona se zatvorila, a mi koji smo imali dobru nameru, ona je... A ti koji si je ukanalio najviše, nemaš pravo da pokrećeš ovu temu - zamerila je Sandra Rešić.
Zerina je danas izbacila kroz plač svoj problem, verovatno će i rečima. Ja sam pronašla nešto u njoj na prvu loptu. Videla sam kada ja pišem ime od svoje ćerke od 35 godina, ona piše ime svoje ćerke. To za mene mnogo znači. Za ovolike godine mog radnog iskustva... - dodala je Nadica Zeljković.
Da li ti misliš da si deo njenih suza? Ne misliš da je počelo samodestruktivno ponašanje odnosom sa tobom? - ponovo se ubacila Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze sa njim - rekla je Zerina.
Ne, nisam joj ja napravio emotivni krah. Ona je prvo plakala danas zbog honorara, pa jer je ćerka gleda uplakanu, a setila se i svoje prethodne veze - dodao je Tomović.
Zerini se vraćaju mnoge slike, sve što je preživela, emocije i sve. Što se se smejali kad se desilo ono sa Tomovićem? Ceo kolektiv se smejao - ubacio se Marko Đedović i postavio pitanje Sandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina generalno ima veliki problem, o kome ne želi naširoko da priča. Ona će da iskoristi ove svađe, da ne bi pričala o tome šta joj je zapravo teško. Meni je rekla kroz jednu rečenicu. Slike se vraćaju, emocije se vraćaju, ovde ima vremena da razmišlja o tome. Ovo sve gledaju mama, dete, ima veću težinu. Prema meni je bila otvorenija jer sam pričao sa njom, ne može tebi da se otvori Sandra - dodao je Đedović.
Ne mogu - rekla je Zerina i otišla da plače u garderoberu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.