AKTUELNO

Stali na njenu stranu.

U toku je "Pretres nedelje" a voditelj Milan Milošević je dao završnu reč Marku Đedoviću za prethodnu temu, a za sledeći razgovor pozvao da ustane i Lepi Mića. Tema je bio odnos Miljane i Marije Kulić.

Nju nisu mogli sa šesnaest godina da zaustave, kad je zarađivala više od njih. Nekad morate ljude pustiti da rade šta hoće, njen način razmišljanja je takav. Ovo je rezultat tog rada i oni se moraju pomiriti sa tom činjenicom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mariju razumem kao roditelja. Mora da shvati da je Željko dete Miljane, ona je majka, uz nju je njegovo mesto. Koje će biti stanje za godinu dana, niko to ne zna. Jedina osoba koja zna o čemu se radi je Marija. Zato gleda da što pre reši neke životne drame. Ne može određivati šta će ona obući i kupiti. Devojka koja je kuću napravila ona tako da joj kaže, da bude stranac u toj kući! - rekao je Mića.
Stekne se utisak kad imaju neke se*sualne potrebe, i kad ih namere, oni se opet svađaju. Ako se pomire opet će biti problem i nezadovoljstvo. Ako popusti i dođe do se*sa, ona će opet doći do besa. On se toga plaši! - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kontrolišu nagonske potrebe, nažalost! Samo kad dođu u iskušenje, ona ne može da se iskontroliše. Način na koji funkionišu oni, možda im se i sviđa. Vole da se makljaju, tako žive! - dodao je Đedović.

Detaljnije u videu ispod teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga