AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je urednik Zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić postavio, bilo je za Ivanu Marinković.

Potegla se priča oko toga da ste ti i Anđelo završili ispod pokrivača, pa nam reci šta se tu desilo? - Glasilo je pitanje.
Da, Aleksandra je rekla to u svađi, a to se nije desilo - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je rekao da ste bili ispod pokrivača? - nastavio je novinar.
Bili smo ispod pokrivača, ali se nije desilo to što ona priča - odvratila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema šta, ja sam rekao da jesmo bili ispod pokrivača, ali nije bilo ničega. Tu temu je potegla Aleks, ja nisam hteo, ali eto, Aleksandra je pričala. To je bilo još pre, nemam razloga da lažem - objasnio je Ranković.
Kako mi da verujemo da se ništa nije desilo, ako ste vi bili pažljivi? - nastavio je novinar.
Ne možemo da pričamo da nismo bili kada jesmo. Ne znam d ali je to bilo posle žurke, ali bilo je u periodu kada smo bili zajedno. Tada smo se muvali, i tada sam bio sa njom - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se samo ljubili, to je bilo par minuta, nismo mi tu spavali, niti bilo šta. Bili smo kratko, a svaki sledeći put bili smo otkriveni, pred kamerama. Ništa se nije desilo između nas - objasnila je Ivana.
Meni je jako lepo bilo prošle subote, kada sma razgovarao sa Milenom i sa Markom, što se tiče Nataše. Mrzim odvratne, ogavne i prefigane osobe koje su spremne na sve. Ustao sam da prokomentarišem ovo za Ivanu, a ova nebirna osoba se uključuje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim te ovde. Nesrećan si, i jer si u takvom stanju, zato si nesrećan - dodala je Nataša.
Bolje da sam ga gurnuo u šteker - dodao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga