AKTUELNO

Au!

Emisija "Pitanja novinara" je nedavno počela, a sudeći po samom početku, i čitanju poruka koje je Sanja Stanković dobila od majke, u Beloj kući je nastao opšti haos. Jovana Tomić Matora i Sanja su u nekoliko navrata imale žestok sukob, gde je drama nastala pošto je Marko Đedović pročitao neke od poruka koje su stigle sa stvarima.

Piše u porukama da su se dogovorile da na taj način šalju poruke! Na kraju piše i da će tako biti ubuduće, što nema veze sa mnom. Ja nisam znala, Ermina je znala - vikala je Matora.
Sanjina mama se i te kako čuje sa podrškom Sanje Stanković - ubacila se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko ima poruke sve, ima tamo još jedna. U njima piše da se čuju sa mojom mamom, sa mojom drugaricom - nastavila je Matora.
Ti si dobila te poruke, ne ja - vikala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se onda Sanja nije odvojila od Anđela? - pitao je novinar.
Jedina priča za koju tvrdim da je istinita, i za koju mislim da je bilo spolja, upravo je ova sa Anđelom. Ima jedna poruka, nadam se da će Marko da je pročita. Ja sam plakala kada sam je dobila, i ona mi je prišla, pitala zbog čega, i otišla je da masira Anđela. Ja sam rekla na početku, ja tu vezu nikada nisam osporavala. Sanja se vodila poslednjom porukom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nije logično da blatiš Vladimira, jer ti je muvao devojku? - dodao je novinar potom.
On ima pravo da radi šta hoće. Ja imam tu neku lojalnost. Gore mi je to što se ona družila sa jednom bivšom učesnicom, nešto se tu lizala. Ja sam ćutala dok je Vladimir vređao, a ona je sa njim ugovarala se*s. Poenta cele priče jeste da nas dve nismo završile. Ona jeste imala dečka, meni se svidela Žana, ali to nije išlo. Ja sam ovde ušla, a pre toga smo se čule, viđale i ostalo - dodala je Matora.
Znači, tvoja mama zna za ove poruke? - dodao je Đedović.
Ne! - pravdala se Sanja.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.