AKTUELNO

Smatraju da Horvatova mnogo toga krije.

Nakon haosa Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole, Janjuš je otkrio ko su za njega tri najpromišljenija zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je na pozitivan način promišljen za rijaliti. Mišel je čovek koga svi navode da je promišljen, navešću ga i ja. Monika je druga, jako inteligentna osoba. Priča tri jezika. To ne može svako. Ona je shvatila da ne postoji osoba kao što je Monika, i nju će da voli neko. Promišljeno zna da je jedinstvena i nenormalna. I prošle godine smo imali promišljenu takvu i ona je pobedila. A treća osoba, dvoumim se između Jovane i Kenana. Kenan je specifična osoba, koja još nije bila u rijalitiju. Narod voli te jako čudne osobe. Njega žene obožavaju, ja sam ušao mesec dana posle vas. Tako je bio jedan prošle godine, koji je bio visoko plasiran, imao dosta fan stranica. Takav je sličan Kenan. Neverovatno je kako igra ovaj rijaliti - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan, Rialda, Jovana, Monika, Tomović... Ima dosta. Na prvom mestu mi je Tomović, on sve promišljeno radi. Sklapa drugarstva, zna gde, sa kim i kada. Druga je Rialda, ona vodi računa sa kim se druži, pazi na rečnik, kakvu sliku šalje. Isto Mišel. Ne želi u veze, ne ide dalje od flerta. Eto, za te tri osobe smatram da su promišljene - rekla je Aleksandra Nikolić.
Možda i uđem - dobacio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Vladimir. Druga je Mišel, on je juče rekao da radi za taj neki nivo. Treća osoba jeste Rialda, isto kao i za Mišela. Ali slažem se da tu spadaju i Kenan i Monika. Kad je bila svađa između Filipa i Monike, žalila se Kristijanu, kada je naišao, krenula je da plače da bi Kristijan reagovao - istakla je Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospodin Janjuš, on zna šta radi, gleda u kamere. Jovana misica, moja drugarica, ali na pozitivan način. Treća osoba je Kenan, ali isto kao pozitivna promišljenost - rekao je Nenad Lazić Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.