AKTUELNO

Sve su rekli šta su imali!

Beloj kući se trenutno održavaju "Nominacije", a zadrugari ove nedelje biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Burmazović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da krenem od ovog divnog deteta, etno devojke koja zrači domaćim zdravljem i podseća me na neke drage osobe. Ovda je ima i nema, ali zna da kaže šta ima i pecka se sa Mišelom. Fopada mi se ovde jer je ona kada je ustala ovde, njoj su se tresle ruke i bilo mi je jako žao! Ona je ovde stala brzo na noge i ima jako veliko samopouzdanje, ako očvrsne, biće super za sve, a ovaj format nije za nju! Jedine dve osobe koje nikada ne bih nominovao su Mišel i Čorba. Za Mišela mogu i da kažem da jeste sebičan i da je malo čudak, da ga ne znam ja bih rekao da je on pandur! Tako da nominujem Draganu - rekao je Kristijan Golubović.
Ja mislim da Mišel sada vidi koliko ljudi ga ne voli, a ja ću nominovati Draganu, jer nismo imale neku komunikaciju, ali smo u korektnim odnosima, a sa njim sam pet meseci i jako mi je drag - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je prirodna devojka i nije isfolirana, i utripovala se da li je sve dobro rekla, pa se savetovala sa mnom! Vidim da je iskrena i upoznati smo sa njenom životnom pričom i mislim da će sebe da predstavi u najboljem svetlu. Što se tiče Mišela, družimo se do početka i posvađali smo se samo oko kulena, jer izgleda da ga mnogo voli! Ja nominujem Draganu - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga