AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

Upravo se u Beloj kući održava raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Jovane Tomić Matore

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji za Vladimira, da je neko čuo šta sam ja njemu rekla, a bez ijedne reči smo prestali komunikaciju, ali smo znali naša mišljenja, i on zna da ga ja šaljem u izolaciju samo zbog jedne osobe! Ti si krišom meni kupovao stvari i hranu, a moji prijatelji nisu a ti si našao način za sve, ne slažem se sa nekim tvojim igrama i pored nekih igrača, koji neće da kažu šta misle, ti ustaneš i kažeš i imam lepo mišljenje o tebi! Dragana mi je prenela pozdrave od snajke, ali moram da joj dam mali kao i Teodori, ali imate Mišela i Čorbu, ali znam da pravim grešku, ali imam mnogo ljudi ali smatram da će se snaći i znam da će uz Čorbu imati sve. Mali budžet, Anđelo jer je on neko ko je rekao šta je mislio i ja sam njemu, i reći ću opet i ja sam bila kod njega i sedela sa njegovom majkom, i ja sam neko ko je iskompleksiran bio i jesam se izvinjavala njegovoj mami, i mi nikada nećemo biti prijatelji, jer tako oboje želimo! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali za Filipa, jer je neko ko je meni i Žani bio od najsrčanijih, ali te je situacija sa Minom poremetila i bio si aktivan, a sada spavaš i ne viđam te i odnos nam se najviše promenio i ono sa Sanjom mi je zasmetalo! Mi se nismo družili, ali me je to zabolelo i tada se sve promenilo, a ti i Mina ste isti, i tu neću da se mešam! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ne trebaš da mi zameraš, ali i možeš jer se ništa nije desilo i mislim da sam ispao korektan - rekao je Car.
Ja smatram da zarad neke igre izgubiš drugara, nije lepo i opet kažem da si srčan, ali neke stvari ja na tvom mestu ne bih radila - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga