AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a sudeći po dosadašnjem toku iste, ovo veče definitivno obećava i u nastavku. Zadrugari su se okupili oko crnog stola kako bi čuli šta novinari imaju da ih pitaju, a naredno pitanje koje je postavljeno, bilo je za Marka Janjuševića Janjuša.

"Je l' ti žao Maje?" - glasilo je pitanje urednika Zabave na portalu Pink.rs Nemanje Vujčića.

U jednu ruku mi je baš žao, jer nema predstavu o nekim stvarima koje su joj ljudi govorili. Prvenstveno ja, a onda i ostali. Nikada nije slušala savete i za Zadrugu i ovako za život napolju. Žao mi je i sebe, pa onda nje. Ne znam šta da ti kažem Nemanja. Ja sam takav čovek, i kako god bilo, ja ću uvek reći iskreno, i eto, žao mi je - rekao je bivši košarkaš.
Misliš da se Čorba druži sa njom iz sažaljenja? - bilo je podpitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj pričao šta treba da radi u životu, a ovo sada je onako na neku silu. To je sila koja je providna. Na silu ne možeš ništa uraditi na silu - objasnio je Janjušević.
Jesi ti znao, ili bar mislio da će se cela ova situacija ovako odigrati? - nastavio je novinar Nemanja Vujčić.
Da, ja sam već rekao da ja njoj ne mogu da pomognem nikako. Rekao sam da ne želim kontakte sa njom. ja nju neću vređati i ponižavvati, neka radi šta misli da treba. Ako misli da je dobro da radi neke stvari, neka ih radi. Nema spasa. Kako živiš ovde, tako živiš i napolju. Ja sam video par puta da je tražila pomoć, a dao bih joj i savet posle svega. Nekada sam pomislio i da joj se obratim, ali neću da prelazim preko nekih stvari. Ja znam zašto ja nju nekada pogledam, a sve se u pogledu ukapira, samo ona ne može - rekao je Janjušević za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga