AKTUELNO

Žestoko!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Milana Jankovića Čorbu, a odnosilo se na njegovo poznanstvo sa novom zadrugarkom Teodorom Bilanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodoru znam preko interneta, družili smo se i zgotivili jer imamo ista interesovanja, i prijalo mi je njeno druženje i kada sam bio slobodan, delio sam vreme sa njom i onda smo se upoznali u Beogradui pre rijalitija i upoznao sam je sa prijateljima i ponudio pesmu, a onda je došla ideja da uđemo i ovde zajedno. Ne znam da li sam je muvao, nije mi bila namera ali smo imali dobru energiju, ali mi se svidela! Teodoru ne znam da li bih vodio kući, a dosta je vaspitana prema našim životnim navikama i našem vasptanju koje mi imamo na Kosovu i to bi bila predispozicija, da trenutno sam izbezumljen - rekao je Čorba.
Sigurno da me jeste zavodio, ali to su bile nevine simpatije, bili smo više drugari! - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovu treba da smatram svojom konkurencijom, ja znam ko sam i šta sam! Odvratan mi je komentar, prosto ja ne mogu da se primam na provokaciju jer znam ko sam a to čerečenje jeste odvratno, i mislim da to treba da promeni i da sam znala da je takav, ja ne bih ušla sa njim u vezu! - dodala je Maja.
Zašto mu se vraćaš onda? - pitala je Teodora.
Ja neću da reagujem na niske provokacije, bitno je da sam ja imuna na ceo odnos i ja sam kao limunada, a Čorba je takav mukarac kojeg je svaka imala koje je želela - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku, Dušica Jakovljević je imala pitanje za Čorbu: "Da li si ti pravi promoter vrednosti, budući da ženski organ za donošenje dece na svet nazivaš dvesta grama smrdljivog mesa?"

Što se tiče pravih vrednosti, ja nisam promoter ali se pitam da li su moja dela ispravna, i uvek ću da se pitam - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga