AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara", koja će zadrugarima napraviti potpuni kolaps. Mnoge istine i ogovaranja po ćoškovima, će ove neći dobiti svoj epilog! Prvo pitanje za zadrugare je imao urednik Zabave na portalu Pink.rs Nemanja Vujčić za Maju Marinković i Milana Jankovića Čorbu: "Ti znaš da sam te pitao nekoliko puta, da li želiš Maju da iskoristiš i šutneš, ti si rekao ne, na kraju se to ispostavilo?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam je iskoristio, samo sam stavio tačku na to i idem kroz rijaliti bez devojke i izjasnio sam se one večeri u vezi toga. Ostajem pri svojoj odluci i vidim da sam napravio greške, ali sam shvatio šta sam uradio i da moram da se izborim sam i nosim se sa svim kritikama! Ja sam kasnije doživeo i shvatio šta se dešava i onda sam shvatio da je sve rijaliti kao i veze, i onda sam zaključio da nema potrebe da se borim za takvu vezu. Ja sam upao u zamku cele situacije, na koju nisam bio imun i nisam razmišljao šta će da se desi i vodio sam se strašću i situacijom, a zamka nije njihova i ne smatram da sam Maju iskoristio samo zbog odnosa. Ja nas jesam branio, ali nisam znao da ćemo imati odnose na početku, i video sam čemu to vodi i nisam ni znao da će to da se desi i bili smo nepromišljeni, a trebao sam i njoj da kažem, ali napravili smo grešku i osramotili smo se kao i naše bližnje. Ja nisam promenio mišljenje, nego sam rekao da će moji sve prihvatiti ako sam srećan, ali posle klipova sam video da niko neće biti srećan i stavio sam tačku i mislim da je to ispravna odluka. A dvesta grama mirišljavog mesa, nije uvreda, nego je sleng i nije ponižavanje devojke. Sve ovo nije bilo iz inata, ali ja nju nisam iskoristio i verujem da to tako izgleda, i iskren sam rekao da nisam mogao da joj odolim jer je lepa kao ananas i mango, egzotična je i sviđa mi se još uvek, ali ovo ne vodi ničemu i ja nisam došao da tražim svoju ljubav - rekao je Čorba.
Opet kažem bilderi vole belance, a žumance bacaju! Hoklica, pa onda štikla, on je stao u njenu zaštitu i ozvaničio vezu, ali kada je dobio hoklu, onda je noga u d*pe! Ja sam video tu energiju, i kada popije onda je jači i video sam da su u neizdrži jedno prema drugom, ona malo više da bi se ovoga otarasila, a ovaj joj ispričao lepu priču i mislila je da će imati vezu do kraja. Svi su mislili da će ovo trajati mesec dana, i sve je to jako ružno i da je ona najveća k*rva figurativno nije lepo, i kao mama mu je došla u san i ispalo je da je p*čkopaćenik i svi su ga bombardovali, a on me je iznenadio jer je okačio belu zastavu - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga