AKTUELNO

Kako li će reagovati zadrugari na novu ukućanku?

Dragana Burmazović je nova takmičarka "Zadruge 4", koje je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, iznela šokantne detalje o romansi sa Mišelom Gvozdenovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad me malo hvata trema od ulaska tamo, i ne plašim se ali njih je dosta i sve oči su uprte u mene! Ja se bavim ugostiteljstvom, ali sam se bavila modelingom i 2017. godine sam bila prva pratilja u mom okrugu, i posle toga sam nastavila sa ugostiteljstvom! Slobodna sam, u kući mi se trenutno dopada kao muškarac Mišel, pravi je gospodin i jako je lepo vaspitan. Ja znam kakva je Miljana i ja sam spremna na to da se igramo! Ima raznih profila ljudi, niko me ne nervira ali se ne salažem sa Majinim ponašanjem, jer nekako sama sebe gazi i ne sviđa mi se to kod žena i sama sebe ponižava. Ona ne shvata šta radi, ali ako shvata onda je još gore - rekla je Dragana.
Mišela sam upoznala u Loznici u restoranu gde je pevao, dopisivali smo se i nije bilo prilike da budemo sami ali smo se videli mimo svirke! Međusobno smo se muvali. Ja vidim da on nije za veze i vezivanje unutra, pa nisam ni ja spremna da unutra imam nekoga. Prestali smo sa svim, jer je on ušao ovde neposredno pre ovoga se sve to desilo, i nije mi rekao da ulazi i šokiraće se kada me bude video i sigurno me ne očekuje i ne prepozna kada me vidi, jer je prošlo dosta od poslednjeg viđenja! Ono što sam napolju, biću takva i unutra, a u konfliktnim situacijama sam u zavisnosti od situacije, ali mene je teško isprovocirati i nepoznati ljudi ne mogu da me povrede! Verujem da će se obradovati jer smo dobri, i njemu dolazi neko poznat i ne može biti ništa loše. Mislim da postoji mogućnost da obnovim romansu sa Mišelom, ali u svakom slučaju nemam tamo nekog ko je moj tip muškarca, mislim na Čorbu ali sve je moguće - dodala je Dragana.
Porodica nije bila za ovo, ali sam dobila podršku! A s*ks u rijalitiju ne bih mogao da mi se desi, jer me gledaju roditelji i nisam spreman. Ništa mi roditelji nisu rekli, jer znaju kakva sam i kako su me vaspitali. Tomović mi je simpatičan, i onaj ko se potrudi možda može i da dobije nešto, sada nikoga ne bih osuđivala, ali mi se sviđaju Kenan i Rialda, Maja i Čorba mi se ne sviđaju. Neke stvari su me ojačale, ali o nekim stavrima ne bih želel da pričam, i ne bih želela da porodicu mešam u ovo! - zaključila je nova zadrugarka pred ulazak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga