AKTUELNO

Svi su glasali za njega!

U toku je glasanje u Beloj kući na kome zadrugari biraju najnezahvalniju osobu. Ustao je i Milan Janković Čorba, koji je prvo prebacio Moniki Horvat i Matoroj što se i dalje svađaju.

Ne mogu da kažem da sam došao ovde da gledam ko je zahvalan, ako dam nešto iz srca, dam. Gledaću ko je u kolektivu nezahvalan. Anja je prema Cveletu, on se maksimalno trudi, a ona je bezobrazna prema njemu, ne pomaže mu, ja to tako vidim. Drugi primer, Neca, j*bi ga. Svima je jasno da je Bora hteo da ga uzdigne na najbolji način, on je to zloupotrebio. Navešću i Aleksandru, tako se postavila prema pabu. Uzimala je šta je htela iz paba, dok nismo pokrenuli tu temu o higijeni, posle se ispostavilo da sam stvari neke video i pre Kristijana, da je Aleksandra htela da nas iskoristi - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih prvo naveo Necu. Kad je priznao to što jeste, par nas je bilo uz njega, on je pokazao da je nezahvalan, jer je posle par dana krenuo da nam odgovara nekulturno. Druga osoba je moja drugarica Maja Marković. Prestala je da se druži sa mnom zbog situacije sa Alenom, zaboravila je na sve. Treća osoba je Jovana, i ona je zaboravila na sve. Ja sam se dao 200%, a sve što tražim je da me neko poštovanje. Ona mi je par puta rekla: "Odj*bi" - istakao je Đorđe Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bavim se nešto preterano tuđim temama, ali šta sam zaključila, to je da je Neca ispao nezahvalan prema Bori. Bora je izdvojio Necu i posvetio mu se. Neca je mogao da se prošeta kroz rijaliti bez stresa, da bude uz šoumena. Nije lepo protumačio njegove namere, čak mu je i napakostio. Ono što je ostavilo utisak na mene je i Dragana. Jele smo zajedno na toj crnoj garnituri, dve noći pre nego što je iznela ono. A ja sam bila tu uz nju kad je bila tema sa Šebezom - krenula je Jovana Ljubisavljević.
Ti si me gurnula nekoliko puta, ja sam bila u šoku da si mi to napravila. Moraš da znaš da je to od tada, nije preko noći. Gurala si me, galamila na mene, ja sam bila u šoku - pravdala se Dragana.
Dobro... A što se tiče treće osobe, neka za celu generalnu stvar, pošto smo ušle kao zauzete, neka to bude Maja Marković, zbog onoga u spoljnom svetu - zaključila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu u više stvari da navedem sebe. Matora je bila tu za mene prošle godine, i za mene i za njega. Slažem se da sam to ostavila po strani. Bila sam nezahvalna i prema Đedoviću. Ići ću linijom manjeg otpora, nemam snage da se raspravljam, imam 10 ljudi koje bih navela, ali ne bih da se svađam. Navešću Necu, ispao si nezahvalan prema Bori, a i prema meni. Nalazi za shodno da mene potkači kad se posvađa sa Nenadom. A ja sam bila tu za njega. Treba da ima poštovanje prema meni kao prema rijaliti drugaru. Anja prema Cveletu, ona je druga osoba. Nikola je treća osoba, iz mog ličnog primera. Dopao mi se kad je ušao, našla sam mu se, on je to zaboravio kada me je uvredio na najgori mogući način - rekla je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da navedem Miksi. Bila sam za tu nju kad joj je bilo loše. Navešću i Necu u odnosu sa Borom. Svestan je šta je uradio. Treća osoba neka bude Monika. Ako moji drugari mene smatraju nezahvalnom, ne znam čemu potreba da se druže sa mnom - dodala je Maja Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.