AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Pušten je snimak na kom su Sanja Stanković, Đorđe Milutinović i Anđelo Ranković. na kom Anđelo pita Sanju da bude sa njom napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim ovim što ju je ovo pitao, on zna da je pogrešio. On je priznao da ima emocije prema Sanji, ostale su samo igračke. nataša je oborila glavu a ona je njemu bila se*s afera. On želi da bude sa Sanjom napolju - komentarisala je Marija.
Nisam pitao Sanju da li bi bila sa mnom napolju. Ovo je bilo pre tri četiri dana. Ja sam pričao sa Đoletom kako mu je krivo kako sam se pokazao ovde, a rekao sam da napolju neće hteti nijedna devojka da bude sa mnom, ja sam nju pitao zbog toga kao u fazonu da li bi bila sa mnom posle svega kako sam prikazan - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričali o tome, on nije tako rekao. Ja sam mu rekla da smo napolju i da znam sve ovo iz Zadruge, ne bih bila sa njim zbog toga - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem to što ti pričaš, ali ti njemu želiš da nametneš gružu savesti jer si ti Matorin priajtelj. Ja pričam istinu, a ti se foliraš i to mu radiš namerno - komentarisao je Đedović.
Ja sam slično zaključila kao Marija - krenula je Tara da komentariše, ali ju je Anđelo prekinuo.
Nemojte da mi izvrćete reči više, ja ne komentarišem Tara tvoju temu, nemoj ni ti moju. Sada vam svima kažem da me niko ne komentariše i mrš u pi*ku materinu - vikao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Sanju stavio u koš sa nebitnim devojkama. Ja zameram ljudim što me ubacuju gde me nema - komentarisala je Tara.
Anđelo i meni ovo deluje kao retoričko pitanje sa devojkom koja se tu našla i sa kojom može to da priča. On je probao da bude sa njim, ali je shvatio da ne može. Da je hteo da nastavi sa njom, a mi smo ga ubeđivali svi u to - rekla je Sandra Rešić.

U trenutku je nastao sukob Marije Kulić i Tare Simov, a onda se umešao Nenad Aleksić Ša koji je krenuo da komentariše Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Se*eš Anđelo, se*eš Marija. Pogotovo za te stvari - rekao je Ša.
Alo bre ja sam ti drug, a ti tako i još mi kažeš da se*em - rekao je Anđelo.
Ja sam rekao Tari da joj Anđelo se*e, pa Marija se*e. A ti Marija pu*i kurac - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga