AKTUELNO

Nema komentar!

Nakon snimka na kom je prikazan raskid Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, Milan Milošević  je pozvao da prokomentariše Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ustati da prokomentarišem ovo samo jer si mi tražio MIlane. Do ovoga je moralo da dođe, ovo je neki blag način, jer da je duže trajalo bile bi ozbiljne svađe, vađenje očiju. Ovo je sada bezbolni put, a ona nema rešenje, jer nju nije to ni pogodilo. Meni je krivo što ovo nije duže trajalo da se vidi kakava je ona stvarno. To nije normalna osoba - pričao je Janjuš.
Maja je fascinantan, ona leži kao na plaži,. Nju boli ku*ac za ovaj raskid. Njoj je bitna akcija ništa drugo - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je sebe spasio da ne doživi ono što je Janjuš doživeo, Majo nema potrebe da praviš distancu, ja Čorbu znam on hoće da se vrati nekim normalnim stvarima. Ja znam Majo šta ti radiš, to nije normalno, ti praviš haos stalno - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da mene komentarišu ljudi koji nisu kompetentni. Ja Čorbu gotivim, i njemu nikada ne bih pravila ovakve scene kao sa Janjušem jer meni Čorba ništa loše nije uradio. Neću da kometarišem nikakve gluposti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga