AKTUELNO

Hit!

Monika Horvat imala je potrebu da priđe Milanu Jankoviću Čorbi kako bi popričali o njegovom raskidu sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da se družite, pa ovako ako se nešto desi! - rekla je Monika.
Ne mogu da budem na silu. Kad bi bila malo iskrenija, bilo bi joj lakše, prema sebi, zašto se ne pokaje kada glumi? Ona nikad nije bila otvorena prema meni, ili tebi, sve drži u sebi, moraš da imaš nekog sa kim ćeš da podeliš sve šta osećaš! Ja se sada kajem i gotovo i niko ne može da mi zabrani da se kajem! - pričao je Čorba.
To se vidi na tebi, ako ti nešto bude trebalo, tu sam! - rekla je Horvatova.

Potom je Monika popričala sa Rialdom Karahasanović o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, koji su vodile i prošle noći tokom žurke.

Ona je rekla, čula sam da je rekla Neci da će me sledeći put udariti, mi ćemo biti kobne jedna po drugu. Ja hoću da budem kao ti... Rialda, ja kada sam ušla u Zadrugu, ja sam imala probleme u svom životu i jednom sam bila na terapiji, baš je bilo kobno za mene, pa za druge ljude. Moj život je savršen kada sam ušla u Zadrugu, ja sam pre birala loše partnere, pa sam se svega toga rešila i kada sam to rešila, ušla sam u Zadrugu, ali ona sam tražila nešto više od života - rekla je Monika.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga