AKTUELNO

Svi na Pink!

Kao i svakog ponedeljka, voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima prokomentarisao sve aktuelnosti od prethodne nedelje .Podsećamo, u noći za nama, Ivana Šašić napustila je Belu kuću, gde je za ovonedeljnog vođu imenovala Marka Đedovića, sa kojim je bila u dobrim odnosima još pre ulaska u rijaliti. On je u toku popodneva imao priliku da raspodeli budžete, koja će večeras biti prva tema!

Foto: Pink.rs

Voditelj Milan Milošević će, zajedno sa svim učesnicima, prokomentarisati kako je raspodela izgledala, a sudeći po danu za nama, na imanju neće biti ni malo lako ni ove večeri. Nekoliko cimera, odmah je reklo šta im smeta, dok su neki najavili opsežna izlaganja tokom emisije.

Međutim, ono što će uslediti pre "Pretresa nedelje sa Milanom" jeste izbor potrčka i omiljene osobe, a ono što mnoge zadrugare zanima, jeste to, koga će Marko izabrati kao omiljenu osobu!

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga