AKTUELNO

Ne štedi reči za cimere iz Bele kuće.

Raspodela budžeta je u toku, a naredni zadrugar koji je dobio srednji budžet, bio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Car i ja smo dobri, ali stvari koje radi su užasne i za svaku moguću osudu! Znam da je isprovociran, ali posle njegovih izgovorenih reči on ne može da bude u pravu i njegova krivica je mnogo veća, i ne treba ovde da glumi ucveljenog momka. Aleksandra je za tebe, jer si se sa njom pokazao kao bolji - rekao je Marko.
Janjuše mi smo super, sada se vraćaš na onog starog i takav Janjuš je okej - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

One reči koje si izgovorila ti ne stoje, a posle one priče o gasnim komorama jedna misica ne bi trebala da priča, i trebali bi da ti oduzmu krunu - rekao je Đedović Jovani Ljubisavljević.
Đole, ti si se izgubio i mislim da ćeš skupo platiti zbog svojih postupaka, i jako me nerviraš! Sandra zna kako je napolju u medijima, pa se ne usuđuje da kaže bilo šta, i u svađama se ne koristi jedna rečenica, već moraš da imaš argumente, i jako mi zvučiš neartikulisano i deluješ kao da imaš neki problem u ponašanju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, tako ne možeš da se ponašaš i tako da ne poštuješ ljude! Veruj mi, koliko mislila da da ćeš otići u svoj miran život, posebno ne smeš da diraš novinare koji imaju svakakve mogućnosti i nisi trebala sebi to da dozvoliš, kao i ona priča kada si rekla Kristijanu kako te je Bora udario pa si napravila problem - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga