AKTUELNO

Burno popodne sledi.

Ivana Šašić je prošle noći zauvek napustila imanje u Šimanovcina, a odlukom milionske publike, Maja Marinković je izašla kao jača u duelu sa atraktivnom zadrugarkom. Ona je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imala prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovonedeljnog vođu imenovala je očekivano Marka Đedovića, a kako će se snaći sa današnjom raspodelom budžeta, ostaje da saznamo. Nakon Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, on je dodelio naredni budžet.

Fran mi je jako drag, a sumnjivo mi je sve zbog njega i Paule. Drag mi je, ali ima energiju koja isisava sve iz ljudi. On i Ša su isto takvi. Mislim da treba da se udalje, jer deluju kao dva zombija koja šetaju ovuda. Ko Lolek i Bolek. Mene ne košta ništa, ali vidim šta se dešava. Ja ovde nisam došao po prijateljstva, i nikog ne volim toliko da bih ga trpeo - rekao je Marko, pa Matoroj dao naredni budžet.
Šta reći, a ne zaplakati. Matora je rekla da neće da se meša u neke stvari i da je neke stvari ne interesuju, a ona je ponovo u tim stvarima. Mislim da se sa zadovoljstvom meša, i da bi apsolutno bila opet sa Sanjom. Ja je znam odlično, i priča priču za koju misli da je pitka za javnost. Mislim da treba da prizna ako voli, optuživali smo je da je psihopata, a sve to može da se poistoveti sa pričom koja je igra. Mislim da treba da se sabereš i pribereš. Pomiri se sa tim da te ne voli - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je volim, ne bih prešla preko tih stvari - rekla je Matora potom.
Kristijane, tebi veliki isto, a bilo bi glupo da ti dam bilo koji drugi budžet jer ekstra komuniciramo. Imao sam predrasudu, nisam imao lepo mišljenje, priznajem. Mislio sam da pametan čovek ne može da provede 25 godina na robiji, ali eto, ušao sam ovde sa tim mišljenjem, ali sada je sve super, korektan si, normalan, i lepo se vladaš. Pristojno i normalno se ponašaš, i bilo bi licemerno da dam srednji - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića i ja bijemo bitke, i tu nema zle krvi, nema šanse da bih se ja smirivao i sedeo da nemamo. Mi vodimo ratove oko naših miljenica. Mislimo da umemo da se ogrešimo. Ja kažem šta mislim njemu, i do sada me to nije koštallo. Kome smeta, neka skoči sa mosta. To je jedino što mogu da mi urade - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga