AKTUELNO

O njoj nimalo lepo mišljenje nemaju!

Na spisak onih javnih ličnosti koje su svoju popularnost rešile da iskoriste na najbolji mogući način i svoje delovanje usmere i ka humanitarnim akcijama uvrstila su se i imena Ane Korać i Davida Dragojevića, nekadašnjih učesnika "Zadruge", koji su tokom novogodišnjih i božićnih praznika samovoljno organizovali dodelu paketića deci iz socijalno ugroženih porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Delimo ostatak paketića koji su nam ostali, jutros smo takođe podelili nešto i pre par dana, i onda taman da podelimo šta je ostalo. I uvek mi je bilo žao kada gledam tu neku dečicu što stvarno nemaju i nisu roditelji u mogućnosti da im priušte bilo kakav poklon, i onda sam došla na ideju, kada sam kupovala jelku i nakite, što ja ne bih, kad mogu sebi to da priuštim, nekom drugom detetu poklonila nešto i usrećila?! Jednog dana sam otišla u prodavnicu i sve kupila, odigračaka do slatkiša... Sve sam sama uvijala, pakovala, stavljala mašne... Okačila na Instagram, pa su mi se javili ljudi, izabrala sam neku dečicu - ispričala je Ana pred kamerama "Premijere", a potom je sa Davidom uručila poklone mališanima, čime su ih neizmerno usrećili.

- Volela bih da sva deca na svetu imaju detinjstvo kao što sam ja imala. Nekako, uvek sam živela u toj bajci i nekoj idili... - ispričala je Ana, dok je David dodao:"Suze su mi udarile sada kada sam video kako je devojčica sretna".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kažu, i sami planiraju da se ostvare kao roditelji, ali "sve u svoje vreme".

- Planiramo naravno, to stoji, ali sad tačan datum nemamo pojma... Kad se desi, desiće se, bićete obavešteni.

Maja nam je odvratna

Otkako se u Belu kuću uselila Maja Marinković, ne prestaje poređenje između nje i Ane Korać. Naime, milioni gledalaca, ali i sami zadrugari bruje o tome da je Maja učinila sve da iskopira svoju ljutu suparnicu Anu, a komentari su išli toliko daleko da je Maja navodno svom plastičnom hirurgu pokazala Aninu sliku, u želji da nakon estetskih zahvata kojima se podvrgla što više liči na nju.

Foto: Instagram.com

U prilog tome da Maja stvarno kopira Anu govori i Majin stil odevanja, koji je ove sezone identičan Aninom, a ekipu "Premijere" zanimalo je kako bivša zadrugarka gleda na sva ta poređenja i nju uopšteno.

- Kada je ona ušla, šokirana sam bila... Toliko nekog da kopiraš... Okej da ti je neko idol i to sve, ali da ima kao loše mišljenje, a pritom nema loše mišljenje o meni, već me kao pljuje, a kopira, ne znam... Odvratna mi je sva, iskreno. Uvek mi je bila odvratna, sada mi je još više odvratnija - bez dlake na jeziku je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponašanjem Maje Marinković zaprepašćen je i David - naročito njenim eksplicitnim snimcima seksa u "Zadruzi".

-  Sve što je pričala u sezoni 2 i sezoni 3, sad se pokazalo da je sve velika laž što je pričala. Sve je pljuvala, niko joj nije valjalo, a na kraju bila je sa Janjušem, on kaže da ga je varala. Sve devojke imaju seks u toaletu, ali ona... Nijedna devojka, za sve četiri sezone, nije imala takav seks – to je bilo iživljavanje, bojao sam se da će mi pući zvučnik na telefonu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Ana Korać

#David Dragojević