AKTUELNO

Ovo bi je sigurno pogodilo.

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje, ali i za priznanja koja će voditelj Darko Tanasijević dobiti od pojedinih zadrugara. Naime, ove nedelje, vođa Nenad Alesksić Ša se poigrao sa zadrugarima, pa je na mesta potrčaka postavio nekadašnji ljubavni par, Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković, koja je, kasnije izglasana za prvog nominovanog. Odlukom publike, Ivana Šašić dobila je i ne tako laskavu titulu druge nominovane, a one će se ove večeri boriti za opstanak na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je još jednu uzbudljivu noć pred nama, a večeras će, pored najave priloga koji će biti rekapitulacija nedelje za nama, imati prilike i da porazgovara sa podrškom nominovanih zadrugara. Kao podrška Maje Marinković, na iznenađenje mnogih, nije se pojavio niko, dok je sa druge strane, kao podrška Ivane Šašić, došao Miki Maksić, njen frizer, koji je izjavio da je zadovoljan njenim učešćem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da smo očekivali da će je biti još više? - komentarisala je voditeljka Dušica.
Trebala je više, ali bilo je tema kada je nešto nije interesovalo. Verujem da kada bi ostala, da bi to bilo mnogo bolje i više - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li pratio sve što se dešavalo? - glasilo je pitanje.
Da, sve sam ispratio koliko sam mogao - dodao je Miki.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga