AKTUELNO

Da li je stvarno bezdušan?

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić imao je pitanje za Anđela Rankovića:

Stiče se utisak da ne znaš šta želiš, nlizak sa Natašom, sa Sanjom nisi razjasnio odnos, a bilo ti je bitno da s Matorom razjasniš sve....zanima me šta se tu dešava, znaš li šta hoćeš? - pitao je Nemanja.
Znam šta hoću, i sve osobe koje si pomenuo znaju. S Natašom sam bio blizak i govorio sam da ništa neće biti više od toga, od drugarstva, Sa Sanjom nisam imao neku komunikaciju, nisam želeo da dodje do komentara kako izigravamo neke budale. Doneli smo neke odluke koje su povredile nju. Rekao sam da i dalje nosim teret na leđima, svestan sam šta želim. Sa Natašom želim da održavam taj prijateljski odnos koji imam - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas na glasanju za najbezdušniju osobu, ti si izabran kao treća? - pitao je Nemanja.
Ja sam prvi bio samokritičan, ne bi me začudilo da budem na prvom mestu - rekao je Anđelo.
Što ti je bilo bitno pomirenje s Matorom? - pitao je Nemanja.
Ona je prva mene vređala, imali smo sukobe, nismo se pomirili, samo smo rekli šta osećamo. Ja znam šta Matora misli. Nismo prešli preko svega toga, samo smo rekli da nam je žao zbog nekih stvari. Prvo sam Sanji rekao da mi je žao. Problem je što smo govorili da smo drugovi i nisam ispao fer prema njoj. Tako smo predstavili, moja je greška što smo radili neke stvari koje se ne rade u prijateljstvu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi komentarišu da si se ponizila, da se uvlačiš Anđelu da se ne bi pomirio sa Sanjom? - glasilo je pitanje za Matoru.
Onaj klip sa žurke, onaj afekat, ja to nemam. Da li je to neka moja sujeta, da li je kompleks, ne znam,. Osetila sam potrebu. Ne mogu još uvek da se suočim s tim, koliko je Sanja moj poraz, ona je i moja pobeda. Sve ostalo što sam rekla za njihov i moj odnos, je tako. Mene boli moja i Sanjina relacija posle Nove godine. Tek mi sad dolazi, sad sumnjam u sve, i to me ubija. U jednom trenutku ne mogu da je gledam, a onda je vidim kad je tužna, meni bude krivo... - rekla je Matora.

Detaljnije u videu.

Autor: I.P.

#Zadruga