AKTUELNO

Koga više vole?

U toku su "Nominacije" u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Na red da nominuje je došla Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja imamo korektan odnos, ali moram da kažem par stvari koje mi se ne sviđaju kod nje. Mislim da su se mnogo voleli, i da je bila luda ljubav. U nekom trenutku je i ona bila isprovocirana od strane Janjuša. Ali toksični su jedan za drugog. I Maja više njega voli. Ne priliči joj to što je ušla brzo u drugu vezu. Mislim da se ponizili i da je povredila svog oca, i bez obzira šta radi sa Čorbom, ona nije srećna. On je taj koji udara nazad, njega je više sramota od nje. Sve je to prolazno, brzo će da iščezne pa će brzo da se vrati Janjušu. Majo razmisli šta radiš, mnogo si pogrešila. Sa Janjušem više provodim vremena, prema meni je skroz ok, a prema njoj neće sva osećanja da pokaže. Tako da ću njega da ostavim, a Maju nominujem - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene njihov odnos ne zanima. Maja mi je jako draga, uvek je pozitivna. Pitala je druge ljude da li to treba da uradi sa Čorbom, ali verujem da i dalje voli Janjuša. Znam da greši i da brine za svog oca. Što se tiče Janjuša i s njim sam korektan, ali ne sviđa mi se što kroz šalu i ironiju priča ono što stvarno misli. Ali ostaviću ipak Maju, jer nju volim, a Janjuša nominujem - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolje je za njih što su se rastali, jer im nije išlo. Sa Majom imam super odnos, ali i sa Janjušem. O Maji mislim sve najlepše, i bolje joj sad nego kad su bili zajedno. Poslaću Maju u izolaciju a Janjuša ću sačuvati jer se družimo svaki dan - rekao je Nikola.

Detaljnije u videu.

Autor: I.P.

#Zadruga