AKTUELNO

Ne može da veruje šta se dešava.

Naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" bio je jučerašnji razgovor Nenada Lazića Nece i Lazara Čolića Zole. Neca je tada rekao da je njegov najdepresivniji dan 14. januar, dan kada su se Milica Kemez i Bora Santana smuvali. Bora je odmah izgoreo i krenuo da preti.

Foto: TV Pink Printscreen

J*bem li ti tatu, mrtvu onu mamu, sve živo. J*baću ti pedersku majku. Da mi na ove teške dane ovako radiš. Ja ću te u dom strpati - pričao je Bora i krenuo da se udara po glavi.
Zašto se petljaš više? Nemoj to da radiš više, znaš koliko ga to nervira - prebacila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteo sam danas u znak izvinjenja zbog svega da im učinim nešto. Nisam razmišljao o ovome. Hteo sam za njih dvoje, da idu na Rajsko ostrvo, to sam pričao kod Drveta. Hteo sam da izađem iz te priče - pravdao se Neca.
Da želiš da izađeš iz te priče, ne bi pričao o tome svaki dan - prokomentarisao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora plaća skupu cenu sprdnje sa Necom na početku. Hteo je da se zeza, sada se Neca preokrenuo - istakao je Kristijan Golubović.
Obrnuo je igricu - dodao je Marko Đedović.
Hteo sam da se zezamo na moj način, ali nema veze. Ja sam od samog početka izvalio da se zaljubio u mene. Gledao me, pita me što grlim Frana, a njega ne. Sve folira i sve laže. I ono kad je pao, kakvi pao. Njih si izblamirao, ne mene, ja sam hteo da te podignem samo. Zato sam kivan na tebe, ne što si gej - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si mene povredio, zato si zaslužio ovo - poručio je Neca.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.