AKTUELNO

Na Zolinom licu bilo je prisutno razočaranje.

U ranim jutarnjim satima, Lazar Čolić Zola i Vladimir Tomović razgovarali su o svemu što se desilo u noći za nama. Podsećamo, iako su priznali emocije, Zola i Ana Bulatović večeras su stvari izneli na čistac. Naime, Ana je otkrila kako ne bi ušla u vezu sa njim, što je Čolića iznerviralo, nakon čega je porazgovarao sa prijateljem.

Malo me je sinoć razočarala. Ne može sve ono da kaže, pa da večeras otkrije da nije za vezu. Ja sam joj rekao, samo bih joj dao ručnu, pa rikverc i otišao bih od nje - otkrio je Tomović.
Ne znam, baš sam se iznervirao - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje si se pokazao prema njoj, nego što si sa Miljanom. Počeo si ranije da ustaješ, uredniji se, gledaš da joj spremiš, da joj skuvaš. Prema Miljani si nemaran bio, a ova te sada nagu*ila - rekao je Vladimir.
Jeste, priznajem, dao sam se više. Ali ne znam zašto ovo. I ona je ovom dala dva piva sinoć, a ne meni. Nije mi svejedno, iskreno - dodao je Čolić.
Ne moraš ti da kažeš, ja ću. Ovo je rijaliti njen, i to je to, pokazala je da igra rijaliti - ubeđivao ga je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ja to ne igram. Imali smo takav odnos da smo do devet sati bili budni. Ne znam čemu ovo. Ne želim uopšte da pokrećem bilo kakvu priču, znaš i sam kako se osećam. Nema dana da pomislim na ono moje, da idem kući, i sve me ovo podgrejava. Mnogo se razlikuje tvoja večerašnja izjava i to, a ona mi nikada nije rekla rečenicu da nikada ne bi ušla u vezu. I ja sam njoj rekao da nisam i ja baš za vezu, ali ne tako. Jer ako ima nešto od toga... - počeo je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je podlo. Ona je meni rekla isto da nije imuna - objasnio je Tomović.
Neću više pričati da mi se sviđa toliko - dodao je Zola.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga