AKTUELNO

Nova svađa!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanje gledalaca", postavljeno je za Taru Simov :"Čemu onolika drama za spavanje pored Nikole?"

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, nemam potrebu i šta sada a moram da se pravdam jer ne želim da spavam pored nekoga. da sam ja sada neko ko nema m krevet, i da mi neko kaže da ne želi da spavam tu, našli bismo dogovor, ali on je silio da bude tamo. On se meni sviđao, ali mi više ne prija i sve te njegove fore, i svi kažu kako se on meni sviđao, ali ja ne želim sa njim ništa mi ne komuniciramo, ali nismo ni bili u lošim odnosima, i jednostavno postao mi je antipatičan! - rekla je Tara.
Ona je rekla kako neće ni Zola da spava pored nje, jer smrdi. Ja sam čuo danas da Kristijan ide tamo večeras da spava, i mene zanima da li je za njega slobodan krevet - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Jahala si po Nikoli, a sada ovako i išla si kod Ša i žalila se, pa si se vratila i pretila jer joj je Ša tako rekao - dodala je Dragna.
Ona je meni rekla kako si ti rekao da ćeš da mi baciš stvari, i ja sam rekao da me ne zanima i da ćemo se videti ujutru! Ja ssam rekao da je meni sve isto gde ću ja da spavam, i ona se dogovoirila sa Zerinom da se zameni, ali Zerina nije stigla i tada je ona napravila dramu i počela je da mi preti sa Ša! - objasnio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao da ti kaže, ako mi baciš stvari da ću i ja tvoje jer moje stvari niko ne može da dira! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga