AKTUELNO

Bilo bi drugačije da nije u vezi?

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Zerini Hećo.

Zerina, za Božić si pričala sa Majom o Janjušu. Kada je došao Čorba, ona je rekla da je boli stomak. Što je bila tužna i što je spomiljala Janjuša tebi? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što sam ja iskomentarisala kada je bila tema. Ja sam malo u šoku što je imala i taj s*ks i to. Rekla sam joj da ne treba neke stvari da radi. Njoj je bilo teško što se dešava to sa njom i Janjušem, ali mi je isto rekla da želi da nastavi dalje. Ja sam shvatila da je njoj lakše da završi tu priču sa Janjušem. Mislim da je ona krenula u naletu da vrati Janjušu, to joj se dopalo - rekla je Zerina.
Nisam tada slagala, dobila sam pa me je boleo stomak. Ja gledam da što manje pričam o toj temi. Meni su se emocije ugasile, zaista. Nisam bezosećajna, ali sam previše sebe dala. Ovako je bolje za oboje. Šta je pogrešno ako se u nekom trenutku osećam loše, sada nije tako. Bilo mi je teško u trenucima, sada nije. Evo, i kad uđem u izolaciju, kao da sam sama. Izbegavam da idem tamo. Ne primećujem ga, okrenem se na drugu stranu - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što nisi sama. Šta da se prekine odnos? - pitala je Zerina.
Jeste mi Čorba dosta pomogao, hvala mu na tome. On budi u meni pozitivnu stranu. Janjuš i ja smo odvojeni bolji. Pokazivali smo negativne strane. Uživam i ne razmišljam o prekidu, dok je lepo, trajaće - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.