AKTUELNO

Da ne poveruješ!

U nastavku burne emisije ,,Amnezija" voditelj Bora Santana imao je pregršt pitanja za zadrugare, a sledeći je bio Stefan Šebez, koji je progovorio o odnosu sa Ivanom Marinković, nakon što joj je prebacio to što je ona bila u ranim jutarnjim satima prisna sa Vladimirom Tomovićem.

Kaži sve što misliš o Ivani Marinković i dobro, i loše?

Foto: TV Pink Printscreen

Videli ste jutros, bila je svađa, ali što se mene tiče, ja ne znam više šta da mislim o njoj, u svađi se svašta kaže, ja sam to njoj bio prebacio, ali ona voli da se igra rijalitija, ja znam šta je ona meni pričala za nas. To što se grli sa Vladimirom, grli se ona sa celom kućom. Folira se ona mnogo. Mi se jesmo poljubili na tom bazenu, to je bila dnevna žurka, pravi poljubac je bio, i ovde se jesmo poljubili. Ništa ružno, mi se jesmo poljubili više puta, ne znam, nismo radili ne znam šta da je ružno - rekao je Šebez.
Da li misliš da se Ivana ograđuje od tebe da bi mogla da ima druge priče? Da li misliš da su to lake devojke? I da li Ivana spada u njih? - upitao je Đedović.
Ja znam šta smo mi pričali u izolaciji, ali neću reći, sigurno da postoje simpatije, ali ona je trenutno... 90% devojaka na toj žurki su, ono... Ne mogu da se setim da li smo se prvo videli na bazenu ili splavu - rekao je Stefan, a onda se umešala i Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne ograđujem od njega, to što smo imali napolju, to se znalo ovde, to što je on rekao, to mene nervira kod njega. On ne kaže u normalnom kontekstu, nego kaže da je mogao da me ima kad god je hteo, to nije tačno. To što priča je odvratno!
Ivana ti znaš profil devojaka koje idu na žurke sa Šebezom i Manuelom, šta vi mislite da ste pozvane da bistrite politiku, a ti pristaješ na to? - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu je bila i Jovana Matijević, bilo je dosta devojaka tu. Sedela sam tamo sa drugaricama, nije ni bitno! Do devojke je kako će ona da se postavi, nije to bio prvi put, kakve veze, mi smo se dopisivali četiri meseca, ja se nisam zavlačila po sobama - rekla je Marinkovićeva.
Nervira me, ne sad da bih branila njegovu stranu, bila je žurka, bilo je bludnjičenje, napijanje, da! Žvalavila se sa Šebezom, tu je bila i Sanja, hvatala se i sa mnom i njena drugarica plava, svi smo se zaj*bavali, ali ne ono, nego je bilo ludilo! Nisi ti tako fina, voliš ti aftere, pijančenje - podivljala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga