AKTUELNO

Ovo dugo niste čuli od njega.

Na početku nove emisije ,,Amenzija" Marko Đedović čestitao je svojoj majci rođendan, a potom je Bora Santana uveo u program i dnevni red današnje šoua.

Lepi Mića postao je prvo pitanje danas i uputio ga je Rialdi Karahasanović - Kako se osećaš kada vidiš da se vaš čopor interesna grupica raspala kao bugarska skupština?

Drago mi je da naš verni fan Ćomi vrti jednu te istu temu, ali meni je sve ravno do mora, Jadrqanskog, ono nam je najbliže. Došao mi je Kenan, želim na to da se fokusiram, nemam potrebu da odgovaram na to. Lepota je u oku posmatrača, ako on misli da se raspao, neka se raspao - rekla je Rialda.

Nakon toga Ana Bulatović i Lazar Čolić Zola bili su sledeći ljubavnu par koji je bio gost na radiju ,,Amnezija", te su i oni dobili pitanje.

Mnogi kažu da ste počeli da cvetate od kada se družite. Ja ću vam postaviti pitanje, vas dvoje prijate jedno drugom, zašto nisi odgovorila na to da li ti se Zola sviđa? - upitao je Bora.
Sad gledam izlazak sunca, mislio sam da je najlepši, dok nju (Anu) nisam upoznao - rekao je Zola.
Mene Đedović nije nagovorio za omiljenu. Sama sam sve odlučila. Zola i ja smo stvarno drugari, meni je potrebno neko vreme za sviđanje, ali odgovaramo jedno drugom, to je rekao i Zola - dodala je Bulatovićeva.
Da li imate m*da da uđete u vezu? - glasilo je pitanje Lepog Miće, na šta su oboje odgovorili pozitivno.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga