AKTUELNO

Nova tema, nova rasprava!

Naredna tema u večerašnmjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", jeste odnos Bore Santane i Milice Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica kada je besna na Boru, ona svašta kaže i ona mi je to rekla, i ja znam to po sebi i ona voli Boru i jako joj je teško! Voli i on nju, ali sa njene strane je jače i ja joj objašnjavam da to tako ne ide jer on nikako da se izjasni - rekla je Paula.
Između mene i Mišela nema ništa, a za Boru mi je rekao kako smo bolesni i da svašta kažemo a onda završimo u istom krevetu i rekao je kako neće da savetuje! A među nama nema ništa, niti sam ja bliska sa njim na taj neki način mi se samo šalimo i družimo. On mi je rekao kako ja plačem i kukam, a onda iodem kod Bore u krevet, i on je jedini koji je rekao ono što svi misle. Bora je mene prevario mnogo puta, kada smo raskinuli on je našao drugu nakon tri dana i aj mu to prebacujem, a ja ništa loše nisam uradila i sme bilo ko da me masira a mene niko nije pipao, ja sam ležala i samo sam videla Tomovića jer sam osetila stisak drugačiji i tada je Rialda meni navukla šorts, ali ja se tome nisam nadala! Ja znam šta Bora radi i on ima fore da stiska devojke, i stalno priča različite proče. Meni je najžalije jer sam plakalao godinu dana i molila se za nas, toliko sam se trudila kao niko na svetu! Ja ne želim da pričam jer će on opet da me ponižava, ja sa njim ne mogu da ulazim u raspravu. Mene žele drugi muškarci a ja ispadam paćenica, i navikla sam celog života da me ponižavaju. Ja sam njega nagovarala šta da priča za moju sestru i Necu za stolom, jer sam mu želela dobro i nisam mu mislila nikad ništa loše - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo završili ja njoj ne dajem lažnu nadu! Ja sam pored nje video milion devojaka, a Macu je prevazišla - rekao je Bora.
Kad prođe tema Mirele, noga u d*pe i to je legitimno - rekao je Đedović.
Ja sam posle rijalitija imao 47 devojaka, a ona me kao nije ni videla! A ovde više nema ničega lepog, i mi smo rekli sinoć da među nama nema ništa - rekoa je Bora.
Tebe treba da bude stramota da joj tako pričaš - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga