AKTUELNO

Haos!

Nakon haosa sa Kulićkama na raspodeli budžeta, Nenad Aleksić Ša je nastavio da deli male budžete. Dok je delio Ani Bulatović budžet, ponovo se umešala Marija i posvađala sa reperom. Ša je zamerio Ani što nije dala svoje mišljenje o njemu, nego mišljenje "smradova", navodeći Mariju, a Kulićka se odmah pobunila. Reper je rekao da će Marija iz rijalitija izaći kao smrad.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti ćeš da shvatiš da si najveća budaletina kada budeš video svoje klipove i budeš otišao kući. Sam si se uvukao u sr*nje, a onda ti ne odgovara. Ulaziš kao ljiga, izlaziš kao ljiga - ubacila se Marija.
Ušao sam kao gospodin, izlazim kao gospodin - rekao je Ša.
Čovek bez stava - nastavila je Kulićka.
Tebe čovek ubija od batina, barem da te k*tom ubija. Juriš k*tu po imanju, gledaš svaki moj potez. Bolesna si, ne gledam takve - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Nadice, vašu ćerku mnogo volim, sa vašom ćerkom imam duet - krenuo je Ša.
A daješ joj mali - opet se ubacila Marija.
Ne, dajem Nadici srednji zbog ćerke. Tu sam za vas, ne igram rijaliti, zamerim šta imam da vam zamerim - govorio je reper.
Ja ću da ti kažem šta si mi zamerio. Isto što bi ti i tvoja Ljilja rekla. Bio si ljut danima. Zamerio si što sam ja rekla da ti Sandra nije doktorica, a sada ti nije bila ni u prvih osam, a ti si njoj bio omiljeni - istakla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je. Ljigavštino, varaš ženu napolju, varaš ženu ovde. Ne znam da li će ti preći preko Tare. Zato si se ucvilio. Tvoja žena je lepotica, a ti ponižavaš takvu lepoticu. Ovaj pacov ponižava takvu lepoticu - govorila je Marija.
Ti imaš muža koji te bije - poručio je reper.
Zato i pitaju na intervjuima šta se dešava između Tare i tebe - rekla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

U čemu je problem, šta mešate mene? Boli me baš k*rac, ne komentarišete me, ja vas ne komentarišem. Govorite o meni - urlala je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.